Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8217208 www.bgdnes.bg

Мила Роберт и Тино вече са гаджета

Двамата не отричат химията помежду им

В нова афера се забърка Мила Роберт. Младата провокаторка си е паднала по финалиста от последния сезон на "Гласът на България" - Тино. Русокосата изпълнителка случайно го чула в шоуто за млади таланти на Би Ти Ви преди няколко месеца и била силно заинтригувана от неговия плътен секси тембър. Самата Мила преди години е участвала в предаването, само че, за разлика от Тино, отпадна много преди финалите. Когато за първи път видяла Тино, Мила обявила, че няма да спи спокойно, докато не се запознае с него. Първата им среща била в столичен клуб. Оказало се, че двамата имат много общи неща. Последвали още няколко срещи и уж случайни целувки. Доскоро Тино имаше сериозна приятелка, която обаче живеела в Лондон, а е известно, че очи, които не се виждат, се забравят.


Двамата вече направиха дует, който представиха в шоуто на Цитиридис.
Самата Мила доскоро имаше сериозен приятел. Също като нея той е наследник на популярна родна театралка. Това е актьорът Константин Еленков - син на режисьорката Диана Добрева. Талантливият красавец, който участва в постановките на майка си - "Бащата" и "Одисей", не вярва, че от връзката между Мила и Тино ще се получи нещо сериозно. Пред приятели обаче не дава да се спомене името на Роберт.
"Какви са ни отношенията, само може да се гадае. Ние си знаем", споделя симпатичната Мила на въпрос на вестника дали са заедно с Тино. И двамата обаче не отрекоха за силната химия помежду им.

Реклама

Азис защити Мила и записа с нея джаз

Кралят на попфолка Азис не само позволи на джаз певицата Мила Роберт да изпее шлагера му "Никой не може", ами се разписа и с участие в клипа към римейка.

След като възпя кварталната кръчма от стария хит на Ивана, дъщерята на Ваня Щерева дигна летвата с баладата на костинбродския славей. "Понякога, но само понякога, само ако си наистина талантлив и наистина в час и наистина собствен и въпреки това, или точно заради това, да ти се получи едно от най-добрите парчета, които имаме като български напоследък. Браво, Мила Роберт!", поздрави фолкпевеца Мила с изпълнението на песента си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама