Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8217256 www.bgdnes.bg

Диляна Попова чисто гола!

Романтика по време на война 

Красавицата показва прелести във филма за Буров 

Диляна Попова ще си покаже всичко без свян в новия филм за Буров!
Лентата, която тръгва по кината след две седмици, се казва "Останалото е пепел". И преди да продължим напред, както казва Кобрата, нека си припомним едни думи на същата Диляна отпреди няколко години: "Никога не съм се притеснявала да се снимам за мъжки списания, но и никога не съм се снимала чисто гола!". Е, ето я във филма край реката - къпе се чисто гола и се вижда всичко! Ура!


Ето че най-накрая дойде и този момент. В новия филм Диляна играе ролята на Мария, секретарка, влюбена в шефа си Атанас Буров.

Реклама

В ролята на един от най-великите български умове и най-важни големци влиза най-подиграваният БГ актьор за последните седмици - Асен Блатечки. Все пак, когато кажеш, че можеш да се "кривиш" като Хоакин Финикс в "Жокера", трябва да си подготвен, че ще последва вълна на подигравки, както и стана.


Историческите моменти в лентата остават на заден план, за да изпъкне романтичната сюжетна линия между българи и чужденци в края на Втората световна.
Сред актьорите, които ни пренасят в далечната 1944 година, са още Нейтън Купър, Неда Спасова, Евгени Будинов, Петър Райжеков, Симеон Лютаков, Свежен Младенов и Бен Крос.


За интервю с банкера Буров в София идва журналистът от Америка Джордж Смит, в чиято роля е Нейтън Купър. Американецът попада в поредица от интересни ситуации с неочаквани развръзки, романтична изненада от съдбата и доста обрати, които оставят следи за цял живот.
Режисьор на филма е Георги Костов, който с опита си за гангстерска комедия "Пистолет, куфар и три смърдящи варела" от 2012 г. успя да шокира дори хората, които бяха приготвени за пореден кинопровал. Всички се надяват ако не драматургично, то поне технически проблемите в новия филм да са изгладени.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама