Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8221200 www.bgdnes.bg

Трима на мушката на Хубчев

Янис Каргас, Илия Юруков и Здравко Димитров са на мушката на Петър Хубчев в "Левски". Тримата футболисти трябва да се борят здраво за бъдещето си на "Герена", след като наставникът на "сините" в прав текст заяви, че не всички играчи имат качества да играят в отбора му.
Хубси беше бесен след изпуснатата победа срещу "Черно море" на "Тича". "Левски" стигна само до равенство 2:2, въпреки че успя да поведе в 90-ата минута. "Сините" допуснаха изравняване в четвъртата минута на добавеното време.
"Няма как да съм доволен от крайния резултат - каза Хубчев. - Вкарваме в 90-ата минута и след това получаваме попадение в нашата врата. Имах възможността да коментирам мача в съблекалнята с момчетата. Това, което сме си казали, си остава за нас. За срещата с "Черно море" липсваха 7 или 8 души. Има и такива ситуации във футбола. Затова сме с отбор от 25 души. Видях, че някои не заслужават да бъдат в "Левски".


На "Герена" предстоят промени и Хубчев вече е решил кои играчи ще бъдат заковани на пейката. Юруков и Димитров бяха сменени скоро след почивката, а Каргас направи куп грешки. Затова и те са сред основните заподозрени за гнева на треньора на "сините".
Наставникът на "Черно море" Илиан Илиев е по-доволен от Хубчев след двубоя във Варна. "Щом мачът е равен, трябва да го приемем - каза Илиев след срещата. - Искам да похваля футболистите, изиграха перфектно срещата. В последните минути трябваше да играем по-умно при трите статични положения за нас. Получихме гол, но после проявихме характер и изравнихме. Две или три греди ударихме, но това е футбол. Загубихме две точки в борбата за първата шестица, но стана хубав мач. Трябва да продължаваме да играем по същия начин. С "Ботев" ще е изключително трудно, защото от състава ни излизат трима основни играчи. Съдията вдигна абсурден жълт картон на Попов и накъсваше играта с фаулове."




Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама