Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8221210 www.bgdnes.bg

Ани Килнер, бившата на Кайл Уокър, признава: Неговата изневяра ме съсипа!

"Бях съсипана и напълно опустошена. Когато разбрах, че Кайл ми е изневерил и дори чака дете от друга, светът ми се разпадна на парчета." Ани Килнер споделя това пред своя близка приятелка, след като научава, че любимият й Кайл Уокър многократно е правил секс с модела Лорин Гудман. Според източник на "Сън" Ани е нарекла Кайл "глупак", който е разрушил семейството си. Ани и Кайл имат три момчета. Сега футболистът на "Манчестър Сити" очаква четвърто, но от Лорин Гудман.

Уокър вече се изнесъл от жилището, в което е живял с Ани Килнер. Настанил се е в луксозен апартамент под наем за 8000 лири седмично. Сумата едва ли го притеснява, защото Кайл получава по 150 000 лири на седмица от "Манчестър Сити". Но със сигурност издръжката, която ще се наложи да плаща на Ани и трите им деца, ще е доста по-солидна.
Килнер е категорична, че няма никакво намерение да прости изневярата. "Свърши се." Това са били нейните думи пред източника на "Сън". В същото време новата любима на Кайл Уокър е на седмото небе.


"Очакваме бебето през април - разкрива Лорен Гудман. - Забременях от Кайл в период, в който и двамата бяхме разделени с предишните си партньори. Това е първият и единствен път, в който говоря по тази тема. Надявам се всичко да бъде наред и детето ни да расте щастливо."
Защитникът на "Манчестър Сити" и Лорен Гудман се запознават през миналото лято и имат кратка връзка. По това време тя е приключила авантюрата си с футболния агент Дайн Рашфорд - брат на нападателя на "Манчестър Юнайтед" Маркъс. Но Уокър се среща с Лорен, докато все още живее с Ани Килнър.
Гудман разказва, че лекарите не са й давали почти никакъв шанс да роди дете по естествен път.
"Казаха ми, че трябва да се лекувам - казва Лорен. - Едва на 27-годишна възраст ми поставиха диагноза ранна менопауза. Най-трудното нещо за всяка жена е да чуе, че не може да забременее по начина, по който природата е предвидила. Трудно е да го преглътнеш. Да имам бебе по естествен начин е най-голямото чудо. Това е благословия и радост, за която благодаря всеки ден."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама