Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8221492 www.bgdnes.bg

Гущерова глези мама в лукс

Тъща като слънце! Идилия

Кунка намаза покрай зет си, гледа детето му

Скъпи почивки, луксозни хотели - живот си живее тъщата на Хриси Гущеров - Кунка, видя "България Днес".
Майката на бившата моделка и настояща съпруга на бизнесмена Светлана Василева обикаля света. Родителката на Светлето най-често е в компанията на дъщеря си, а за тяхната безопасност се грижат гардовете на семейството.


Седмица в Австрия, още толкова в Италия, чести почивки из съседна Гърция и Турция - Кунка няма спирка. Гущерова използва всеки свободен момент да поглези майка си, като я настанява в луксозни хотели. За удобството на най-близкия си човек Светлето не жали средства и брои минимум по две хилки на нощувка.
Истината е, че тъщата на младия бизнесмен заслужава да я носят на ръце. Кунка полага най-много грижи в отглеждането на внучето си. Тя е до младите родители от първия ден на раждането на момиченцето им и дъщеря й разчита най-вече на нея да й помага в майчинските задължения.


Гущерови демонстрират силна семейна любов и привързаност. Докато Християн, който има зад гърба си един неуспешен брак с фолкпевицата Мария, глези тъща си, Светлана призна, че дълбоко се възхищава и уважава свекъра си Добромир. Истинска идилия!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама