Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8226698 www.bgdnes.bg

Има бъбрек за Краси,но той няма пари

46-годишен баща в животоспасяваща ситуация 

В кошмар се превръща животът на 46-годишния Красимир Илиев преди две години.
Лекарите установяват, че и двата му бъбрека спират да функционират. По три пъти на седмица се налага да посещава хемодиализа, за да поддържа организма си. След всяка диализа се чувства много зле, вие му се свят, чувства безсилие, кръвното му налягане рязко пада. Признава, че дори това не е най-голямата му болка, а че не може да се грижи за семейството си.
"Моята битка започна преди две години, когато бе констатирано, че и двата ми бъбрека не функционират и животът ми коренно се промени. Най-голямата ми болка е, че не се чувствам пълноценен и полезен за семейството ми, за моите съпруга и син... Затова ще направя всичко по силите си, за да бъда до моето семейство колкото се може по-дълго и да бъда бащата и съпругът, който те заслужават!", събира сили да говори Красимир за тежкото изпитание, на което животът го поставя.
Наскоро добрите новини пристигат при него - намерен е донор в Турция. След първоначалната еуфория усмивките по лицата на семейството отново започват да изчезват. За операцията са нужди 27 350 евро - сума, която е непосилна за Красимир и близките му.
"За съжаление, необходимите средства за подобна трансплантация в чужбина и всички необходими медикаменти за възстановяването ми са непосилни за нас. Искрено благодарен съм на всеки, който би помогнал да бъде спасен моят живот, както и щастието на цялото ми семейството! Искам да ви помоля от дъното да сърцето си да ми подадете ръка в един изключително труден за мен и моето семейство момент, защото без вашата помощ и добрина ние няма как да се справим сами", казва още отчаяният мъж. В сметката му в момента има събрани едва 1100 евро.

Пари могат да се даряват чрез благотворителната платформа "Хелпкарма", а страницата на Красимир се казва "Help a father live - Помощ за един баща".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама