Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8230447 www.bgdnes.bg

Оперираха Икебаната от херния

Певецът се възстановява успешно, засипва с благодарности лекаря си подз.

Ексцентричният изпълнител Деян Неделчев-Икебаната е благодарен на лекаря си спасител, който го оперира успешно от херния. Певецът е истински признателен на светилото, заради който днес той продължава да се наслаждава на живота. Икебаната сподели мил кадър с доктора, като разкри, че след операцията го е затрупал с дарове, сред които са и албумите му.
"Огромна благодарност на прекрасния професор-доцент Николай Пенков от ИСУЛ, който ми направи перфектна операция от ингвинална херния. Изключителен професионалист, адски внимателен, загрижен и много интелигентен, голям майстор. Прекрасен, незаменим. Естествено, подарих му мои албуми и вече сме приятели. Благословен да си, професоре", написа в социалните мрежи известният музикант, който поясни, че винаги ще е признателен на медицинското светило.
Пред "България Днес" изпълнителят коментира, че се чувства много добре, бързо се възстановява и се чува по телефона с доктора. "Хернията не беше толкова опасна, но беше голяма, затова се радвам, че се оперирах и че попаднах в ръцете на доцент Пенков. Истинско светило", добави Неделчев.
Това не е първият път, в който Икебаната ляга на операционната маса. През 2019 г. Деян премина през спешна операция на възел на гласните струни. Тогава певецът беше силно притеснен от хирургическата намеса и имаше съмнения дали отново ще може да пее. За радост операцията беше успешна и колоритният изпълнител спокойно продължава с кариерата си. Пред "България Днес" той сподели, че обвинява най-вече пушачите в баровете, където години наред е пеел, които са увредили гласа му с цигарен дим.
Той разкри, че мисли да продължи кариерата си извън пределите на родината, тъй като тук неговото творчество не е оценявано достатъчно и призна, че не се страхува да започне отначало кариерата си в чужбина.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама