Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8230603 www.bgdnes.bg

Топастроложката Йорданка Игнатова: Минимална е опасността от коронавирус у нас

До края на март ще има ваксина срещу смъртоносната болест

"Минимална е опасността от коронавирус за българите. Не е изключено да има индивидуални случаи на заболели, особено за тези, които живеят и пътуват до страни, засегнати от болестта. Ако такива хора се върнат в България, то те веднага ще бъдат проверявани, така че масово заболяване и разпространяване на вируса няма да има на територията на България."


Това заяви топастроложката Йорданка Игнатова, след като направи хорарна карта по въпроса за опасността от разпространението на заразата в България. Астроложката обяснява, че планетата Сатурн, която е в съвпад с Плутон, ще даде възможност с времето да се ограничи разпространението на болестта. Данните от хорарната карта сочат, че ще има още засегнати от вируса страни освен тези, в които до момента има огнища на заразата.
"България е с асцендент Козирог, Слънце в знака Телец и шести дом (който определя заболяванията) е в знака на Близнаците. Годишният хороскоп започва от 27 април 2019 г. и завършва до 27 април 2020 г. Имаме съвпад на транзитиращия Марс, натален Плутон и напрегнат аспект на Нептун към Плутон, което дава насоки към възможности за вирусни заболявания, особено през пролетните месеци до началото на месец май. Но през следващата година, т.е. от 27 април 2020 г. до април 2021 г.1 вече транзитиращата планета Венера е в съвпад с Плутон, а тя идва от девети дом (чужбина), така че срокът се удължава до средата на месец юни 2020 г. Това са потенциалните заплахи за вирусни заболявания и евентуален пренос от други държави. Не всеки грип трябва да се свързва с коронавируса, защото все пак Плутон и скорошният му съвпад с планетата Марс внася масова психоза, което не е необходимо", казва астроложката, известна с изключително точните си прогнози. Изчисленията й показват, че през годишния хороскоп 2019 /2020 година планетата Юпитер е в 12-и дом и се явява като ангел хранител, а през 2020/21 година Юпитер вече е в знака Водолей и в съвпад със Сатурн, което говори за вече несъществуваща опасност, защото ще има ваксина, която да бъде изследвана и утвърдена. А това води до скъсяване на потенциалните заплаха от неизлечимостта на коронавируса до края на месец март 2020 година.


"Да, ваксина ще бъде създадена. Това потвърждават и аспектите на планетите Сатурн, Плутон и Юпитер. Но в хорарната карта, когато ми е зададен въпросът за опасността от коронавируса в България, се вижда много добре, че лекарите вече са стигнали до създаването на ваксината. Масовата й употреба ще започне до десетина дни. Вижда се в картата, че Марс (приносителят) ще премине скоро над Плутон и това предвещава, че пикът на заболеваемостта в Китай ще спадне през месец март. Както казах, коронавирусът е започнал от контакти и консумация на животни, който се е приспособил към човешкия организъм и впоследствие се пренася от човек на човек. Заболяват предимно възрастни хора и хронично болни (по Сатурн), които са с отслабена имунна система. Използването и вносът на ваксината ще е предмет на Министерството на здравеопазването, както и създаването условия за хоспитализация на потенциални заболели", обяснява астроложката. По разположението на небесните тела тя прави изводи и за предпазването от коронавируса. То трябва да става с ограничаване на контактите, лична хигиена, подсилване на имунната система, дезинфекция с препарати или спирт. Такива препоръки направиха специалистите по вирусология у нас и в чужбина.
"Липсата на въздушен елемент - планети във въздушните знаци в хорарната карта, насочва към ограничаване преноса на вируса в страната. Опасността е за тези българи, които са в Китай или други засегнати страни. Коронавирусът се появява в Китай около 9 януари, когато се обявява първият смъртен случай. Тогава имаме точен съвпад на планетата Сатурн с Плутон. Умира възрастен човек. Плутон се свързва с масовост и смъртоносните болести. Показва, че ще бъдат заразени много хора, както и стана. Асцендентът на Китай е в знака Овен, а домът на здравето и болестите е заето от знака на Девата с управител Меркурий в съвпад със Слънце, Сатурн и Плутон. Това говори за заболяване, свързано с животинска храна, и започва като обикновена настинка, но последиците водят до смърт", анализира ситуацията топастроложката Йорданка Игнатова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама