Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8231863 www.bgdnes.bg

Кубрат Пулев: Властите на САЩ не уточниха какъв е проблемът с визата

Боксьорът Кубрат Пулев се включи на живо в предаването "Тази сутрин" по Би Ти Ви.

Кобрата разкри, че не е бил допуснат да влезе в САЩ заради проблем с визата, който и местните власти не успели да уточнят. Претендентът за световната титла в тежката категория отрече да е имало скандал и сподели, че е въпрос на време да получи нужните документи, с които да се боксира и пребивава в САЩ.

Реклама

В момента Пулев е в Берлин, където продължава подготовката си за дългоочаквания мач с Антъни Джошуа.

"На летището в Чикаго полицаите, служителите, всички бяха супер учтиви. Снимахме се, даже се смяхме. Бях им доста интересен като личност и се бяха събрали всички... Не бях депортиран, а телепортиран от самия себе си. Не виждам някакви притеснения или проблеми. Имаше някакъв проблем с визата, който и те самите не успяха да уточнят. За мен всичко е окей, така е трябвало да се случи. И Ванга е казала "Следвайте знаците". Това е знак, че трябва да се подготвям в Европа по-концентрирано, а не в Щатите", заяви Кубрат.

"С тази виза B1/B2 си влизам всеки път в Щатите и няма никакъв проблем. Това е от поне 5 години. Не знам какво се случи. И те самите не са наясно, но както и да е. Моята виза е бизнес-туристическа, с която моите адвокати ми казаха, че имам право да се боксирам, да пребивавам в Щатите - всичко. Въпреки това, ние сме подали документи още миналата година, преди последния ми мач, за работна виза. Просто малко са се забавили"

"Няма никакви рискове за моята кариера в Щатите. Всичко е перфектно, всичко е супер. Единственият враг на човека може да бъде той самият. Всички други могат да му помагат. Въпрос на време е да получа работната виза. Аз не съм казал, че отивам да работя. Аз тренирам и се подготвям там. Нито имам мач. Но така са решили"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама