Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8232694 www.bgdnes.bg

Феновете категорични: Луна, вън! Гавриш се с Лили!

Певицата вбеси зрителите с имитацията на примата

Луна да бъде изгонена от шоуто "Като две капки вода"!
Това е желанието на феновете на предаването, разгневени от първия епизод, видя "България Днес". Те са готови на бунт срещу чалгарката, за да я разкарат от малкия екран.


Певицата истински вбеси почитателите на имитаторското шоу, влизайки в ролята на примата на българската естрада Лили Иванова. Фолкпевицата избра ранните години от творчеството на Лили и изпя вечния хит "Панаири".


"Тази трябва моментално да напусне шоуто! Представянето й е гавра с Лили. Как е възможно да стои до талант като актьора Димитър Маринов и да се държи по този нахален начин!" - недоумяват разбеснели се зрители.
Още в първия епизод на новия сезон на "Капките" Луна не пропусна да се заяде с Фънки, който и тази година е част от журито. Двамата имат стара вражда от "ВИП брадър" и не крият, че не се понасят. Напрежението между тях се реже с нож и не е ясно дали някой от двамата ще отстъпи, или шоуто ще се превърне в малко копие на Големия брат.
Освен нелепото й държание зрителите забелязаха и новото лице на Луна. Певицата с афинитет към младите мъже е опънала кожата и е свалила поне пет години от възрастта си.
Съвсем очаквано, Луна е на края на опашката във временното класиране на шоуто. Фурор направи нейният колега Фики, който стана победител с образа на Стиви Уондър.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама