Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8232911 www.bgdnes.bg

Гани с перфектни форми за ЧРД

Само два месеца след раждането плеймейтката изглежда повече от добре

"Ще ми трябват година-две, за да вляза обратно в старите дънки", можете да чуете от устата на почти 99 процента от жените, които току-що са били ощастливени с рожба.

Джулиана Гани обаче се оказа от другия 1 процент, който може да се нарече медицинско чудо! По-малко от два месеца след раждането на първото си дете плеймейтката демонстрира перфектни форми, които изумиха и най-големите й врагове.

Реклама


Джиджи намери и перфектен повод да се покаже на тълпата, отпразнувайки шумно 29-ия си рожден ден в най-популярната фолкдискотека в Пловдив. Мацето и любимият й Илиян Найденов явно бяха счупили прасенцето касичка, за да организират наистина бляскаво тържество. Популярната красавица и гостите й танцуваха под непрестанен дъжд от салфетки, келнерите разливаха скъпо шампанско, а в разгара на купона дойде специална черна торта със свещички за духане.


Свидетелите на шумното парти основателно се запитаха кой гледа новороденото, след като мама и татко са решили да затворят заведението. В подобни случаи на помощ идват скъпоструващите детегледачки.


Проблемът с наздравиците с шампанско също е решен дефинитивно, след като плеймейтката вече обяви, че няма да кърми. Пластични хирурзи я предупредили, че майчинското упражнение може да навреди на силиконовите й гърди и сега малкият наследник пие с охота от шишето с биберона.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама