Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8235006 www.bgdnes.bg

Геро и Стефания Колева зъзнат на сцената

Няма парно в театъра в Добрич, местят ги 

Истински ледник е в театъра в Добрич! Студ, отрицателни температури, толкова е хладно, че няма нужда да се прибира киселото мляко в хладилника! Единственият минус е, че няма и... актьори.
Заради липса на парно отопление гостуващото представление "Лъжи ме, обичам те" със звезди като Геро, Стефания Колева, Светлана Бонин, София Бобчева, Димитър Живков, Христо Бонин беше преместено. Между другото, постановката е на Малин Кръстев.
Да беше представлението за ескимоси, няма проблем - слагат си любимците по един кожух и играят. Публиката щеше да бъде поканена в залата, без да минават през гардероба и да си оставят палтата. Все пак е февруари. Обаче звездите играят с тънки дрешки, някои от жените даже са разсъблечени и не може да се рискува да пипнат настинка или да се простудят.
Затова при гостуването им в Добрич те се местят от театъра в Концертната зала, която се пръска по шевовете от зрители. "Радвам се, че сте били в родния ми град. Само ми е странно защо постановката не е била в театъра?!", пита фен на представлението. "Там няма топло", обяснява му Христо Бонин.
Ами случва се! Онзи ден се шегувахме, че Младежкият театър търсят пиар, а в обявата изтъкват като предимство дадености като "безплатен асансьор", "охрана" и "отопление". Ето че не било толкова смешно - всъщност да имаш парно си е предимство. Затова и не се учудвайте, ако у мързеливите ви колеги всяка зима се прояви внезапен работохолизъм и не напускат офиса. Просто идват да се греят.


Шегата настрана - където и да отиде представлението на Малин Кръстев с Геро и Стефания Колева, се превръща в хит. Без значение дали са в зала, читалище или поща. Ако пък решат напролет да го играят на открито, би било още по-добре.


"Лъжи ме, обичам те" е създадена през 60-те години на миналия век, но днес тя ще ви накара да осъзнаете колко е трудно да имате извънбрачна афера преди появата на мобилните технологии, разчитайки на стационарни телефони за тайните си авантюри.
Това, което следва, е смешна последователност от събития, при които никой не знае кой какво прави и с кого, с добро, старомодно класическо британско чувство за хумор. В крайна сметка малките лъжи са простими в името на любовта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама