Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8242046 www.bgdnes.bg

Гришо се разчувства: Само любов и уважение за Маша!

Опознах я добре за няколко години, тя е прекрасен приятел

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се разчувства по бившата си приятелка Мария Шарапова. Той проговори за нея минути след като победи Стан Вавринка с 6-4 6-4 на турнира в Акапулко. Рускинята обяви края на своята успешна кариера, а това даде повод на Гришо да вземе отношение по темата.
"Мога да говоря толкова дълго за Шарапова, но сега не е моментът. Мария е такава, каквато е. Само любов и уважение за нея! Опознах я добре за няколко години. Тя е прекрасен приятел", започна Димитров.
"Каквото и да прави оттук-нататък, знам, че ще го прави по най-добрия начин. Сигурен съм, че ще видим много от нея в бъдеще", убеден е Гришо. Той и руската красавица бяха щастливо влюбени в периода 2013-2015 година, след което изненадващо се разделиха. Двамата все пак запазиха добрите си отношения. Макар че Маша сега си има друг приятел в лицето на бизнесмена Александър Гилкс, мнозина са убедени, че тя все още таи чувства към българския тенисист.
Утре рано сутрин Гришо мери сили с Рафаел Надал за място на финала в Акапулко. Димитров сам се отказа от възможността да преследва две титли в Мексико. Българинът и партньорът му на двойки Тейлър Фриц се отказаха от участие на четвъртфиналите.
"Срещу Григор ще имам нужда да покажа най-доброто, на което съм способен", коментира Рафа преди сблъсъка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама