Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8251627 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Анджелина: Не се срамувам от порното си!

Една от най-скандалните плеймейтки Анджелина Атанасова проговори за домашното си порноклипче с бившето гадже Мистър България Йордан Йорданов. Двамата имат горещи 18+ кадри, които циркулират свободно в розовите сайтове. Във филмчето разкрепостената мацка се е отдала напълно на мускулестия мачо. Докато тя пъшка и охка, легнала по гръб по време на съвкуплението, Йордан заснема всичко с телефона си. Хардкор сцената има десетки хиляди гледания от цял свят.


"Дали се срамувам от порноклипчето с Йордан? Твърдо не! Аз заставам зад себе си независимо от моите действия и постъпки. Станалото си остава там, в миналото", обяви Анджелина, която се изявява и като фолкпевица, но без особено голям успех. Тя и Йорданов бяха заедно около 3 години, но сега са прекъснали безвъзвратно отношенията си.
"Ако си простил всичко на един човек, значи си приключил с него", сподели в свой статус в социалните мрежи вчера Анджелина.
Самият Йордан признава, че не таи лоши чувства към героинята от порноклипчето.
"Такава ни беше връзката - луда и в двете крайности. Два часа много се обичаме, следващите два искаме да се избием", казва моделът, който вчера празнуваше рожден ден. Старозагорецът е един от най-вървежните ергени във ВИП средите, особено след като завидното му мъжко достойнство лъсна на показ.
Преди време името на Анджелина бе свързвано с милионерския син Християн Гущеров. От известно време пазарджиклийката няма сериозен мъж до себе си и признава, че има нужда от много секс. Скандалната плеймейтка неведнъж е споделяла, че има доста порноклипчета в телефона си, които не са виждали бял свят. Само след няколко дни провокативната Анджелина ще празнува своя 24-и рожден ден. Не е ясно дали на партито хубавицата няма да изненада с някое ново гадже.
Мераци към нея не липсват. В края на миналата година упорито тръгна слухът, че палавницата е интимна със сина на фолкаджийката Десислава - Майки. Със сигурност обожателите на силиконовата сексбомба ще се увеличат още повече, тъй като тя е поканена да участва в риалити шоу. Това призна наскоро самата тя. Атанасова има почти 100 хиляди последователи в инстаграм. На по-голямата част от снимките тя позира полугола или направо без дрехи. Признава, че често е атакувана от родни футболисти, но не споделя имената им. "Всички слухове за богати спонсори, които ми плащат, са глупости. Много измислени неща са се писали за мен - от 100 думи сигурно една е вярна. Съвсем спокойно до мен може да застане един достоен мъж", споделя преди време Анджелина за "България Днес".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама