Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8285862 www.bgdnes.bg

Фолкпевица роди тайно

Милица крие кой е таткото, личният й живот е мистерия

Фолкпевицата Милица роди тайно!
Изпълнителката с Барби визия имаше суперуспешна кариера преди няколко години, но изненадващо изчезна от чалга небосклона. Милица напълно се покри, като се появи частична информация, че живее в Дубай.
Навръх дамския празник 8 март фолкфурията направи изненадващо признание - станала е майка за първи път. Новината сюрпризира дори близките й приятелки, които не знаят що за мистериозен живот живее певицата. Милица категорично отказва да разкрие и кой е баща на детето й и не иска да се шуми около личния й живот. Отказва да дава интервюта и е прекратила всякакви певчески изяви, след като дълги години се изявяваше като творец в чалга империята "Пайнер".
За бебето на фолкпевицата стана ясно от нейна снимка в социалните мрежи, като се вижда единствено крачето на новороденото - практика, която майките все по-често използват, за да скрият лицето на детето си и да го пазят от уроки.


Около Милица най-силно се зашумя, когато румънски медии гръмнаха с новината, че има връзка с тогавашния футболист на ЦСКА Флорентин Петре. Един от най-добрите чуждестранни футболисти в родното първенство и фолкпевицата били интимни дълго време, но въпреки опитите да се скрият били разкрити. Мълвата гласеше, че Флорентин забил изпълнителката на нейно участие и тя не останала безпристрастна към свалките му. Впоследствие двамата се разделиха и Петре се загаджи с друга българка, с която създадоха семейство.
Милица атакува еротичния фронт, като си сложи силиконови гърди и се снима гола на корицата на "Плейбой". Тогава мъжките атаки към нея нараснаха лавинообразно, но не е ясно дали някой мачо е успял да достигне до сърцето. Там някъде Милица спря да пее и следите й се изгубиха, като никой в музикалните среди нямаше информация за нея.
Изпълнителката е родом от пазарджишкото село Оборище, като пее още от малка. Първоначално се насочва към кариерата на оперна певица, но бързо се преориентира към чалгата и именно там добива популярност.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама