Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8287402 www.bgdnes.bg

Цитиридис на война с Рачков и Любо Нейков

Не харесвам хумора на "Комиците", Зуека и колегата му не притежават харизма

"На "Комиците" никога не съм им бил фен, но сега сме колеги. В момента няма хумор по телевизията, който да ми харесва. Освен в моето предаване. В него хуморът е такъв, какъвто искам да виждам по телевизията. Как да кажа, че им липсва харизма на - толкова много хора харесват и Рачков, и Зуека, и Любо Нейков. Но може би не притежават харизмата, която аз търся в един водещ, в един комик, нека го наричаме комедиант". Това сподели пред „Златна възраст“ водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви Николаос Цитиридис.


Според него единственият, който някога е харесвал и от който се е учил в забавлението, бил Тодор Колев.
"Той е оставил и нещо неизговорено. Хората сякаш не си го спомнят вече. Беше грандиозно, велико! И Тодор Колев как говори, импровизира, с каква освободеност - ей това е нещо, което липсва днес - освободеност и автентичност. Не само в ефира, навсякъде. Всеки се прави на нещо или на някого. Липсва любопитство, автентичност, истина", обяснява още Цитиридис.


Водещият именно затова си обяснява избора на Би Ти Ви да го включи в екипа си.
Цитиридис, който за четири години има над 800 участия в стендъп комедията, сам се научил да усеща "накъде духа вятърът" по лицата на хората, които вижда пред себе си при живите скечове.
"Когато очакват от мен да стана хаплив, го правя, но не непременно. Вулгарният хумор стана нещо обичайно, който дори някои наричат "клозетен", това не ми харесва", категоричен е водещият.
26-годишният Николаос често сам пише сценарните си реплики, но най-често импровизира, тъй като ситуацията го налага.
Истината е, че водещият репетира за такъв няколко месеца. Преди това е част от сценарния екип. Но толкова естествено се справя с шегите и стои съвсем уверено и естествено пред камерите, че екипът е категоричен, че може да изнесе тежката задача да замести Слави Трифонов.
"Зрителите са свикнали в този час дълги години да гледат един човек. Какво ще кажат те сега? Разгеле, беше време", шегува се водещият.
Цитиридис от години обича да играе на телевизионни игри, а сега със същата страст се впуска в скуоша. И въобще не обича да губи. В ученическите си години свири като барабанист в рок банда. Николаос е учил журналистика в СУ "Св. Климент Охридски". Но започва да работи още преди да завърши - и по строежи, и като аниматор в детски парти клубове.
Миналата година Иван Кирков кани Николаос да стане "резидент" на "Комеди Клуб София". Това е най-високата титла в стендъп комедията в България, която се дава за специални заслуги. Като резидент Цитиридис има почти 300 шоута само за 2019 г.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама