Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8305243 www.bgdnes.bg

Гани превръща Цитиридис в Робокоп

Водещият започна да тренира под съветите на половинката на силиконката

В звяр ще превърнат Николаос Цитиридис Джулиана Гани и половинката й Илиян. Водещият се подлага на свръхчовешки режим и тренировки, за да замяза на същински Робокоп.
Цитиридис иска да извая тяло на гръцки Бог. Бицепсите на водещия ще станат огромни, а на корема Цитиридис ще изкара шест здрави плочки. Светската двойка е категорична, че след няколко седмици Николаос ще е в топ форма. И спокойно може да се разхожда по бански. Без да се срамува от вида на тялото си.


"Любимият ни водещ скоро ще бъде само бански костюм", признава мъжът на Гани - Илиян.
Младите родители много се кефят на Цитиридис. Затова решават да му помогнат с извайването на тяло. Водещият се обръща с молба към тях. Додо, както го наричат близките му, тренира упорито, но без особен успех. Затова моли половинката на Джулка за помощ. Илиян приема предизвикателството. Той веднага се заема с Николаос и иска да му покаже, че със силна воля всичко се постига.


Новият Слави от няколко дни се мори във фитнеса, следвайки съветите на мъжа на силиконовата бомба. Цитиридис стриктно изпълнява инструкциите на Илиян, който е мастър в сферата на културизма.
За целта младият и амбициозен водещ се отказва от всичките си любими храни. В менюто на Николаос вече не присъстват пиците и дюнерите, с които той се тъпче редовно. Във фитнеса Цитиридис тренира по специална програма. Режимът му е изготвен, така че той да извая супер тяло в най-скоро време.
Единственият проблем пред новия спортист е коронавирусът. Заради заразата специалисти препоръчват да не се ползват фитнес зали.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама