Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8317949 www.bgdnes.bg

Гери-Никол пропя чалга

Яката дупара прави фурор на една сцена с Галена 

Феноменално представяне на новото си амплоа направи Гери-Никол. Варненката взриви нощен клуб като изскочи на сцената, за да пее в дует с Галена. Вместо познатите арендби ритми Герито чурулика чалга.
Провокативната изпълнителка се качи на сцената в дискотека по време на участие на Галена, на която неведнъж признава, че се възхищава. Гери-Никол изпълни хита „Феноменален“ и буквално взриви чалготеката с изненадващото си участие.


Певицата се присъедини по покана на Галена и освен че пяха в дует, изпълнителките разкършиха тела пред очите на феновете. Видеото буквално взриви мрежата, а двете може и да успеят да заровят томахавките между попфолка и рапа с това свое съвместно участие. Имената на Галена и Гери Никол неведнъж са замесвани в общи скандали. В един от тях Галена е набедена, че се подиграва с младата си колежка, като я осмива в едно от парчетата си. Това така и не е потвърдено от чалга иконата и остана само в устите на недоброжелателите. Напоследък около Гери-Никол се завъртат само новини около личния, но не и професионалния й живот. Изпълнителката на хита „Шефе, шефе“ взима награди за стил, но не и за парчета. По думите й тя подготвя албум и работи по много нови проекти, които обаче така и не става ясно в кой точно жанр са. Според слуховете Гери не е наясно в кой стил иска да продължи музикалното си развитие. Въпреки че е фенка на хип-хопа, според почитателите й визията й определено напомня по-скоро на чалга дива и би й отивало да се присъедини към групата на попфолка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама