Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8341062 www.bgdnes.bg

Калина Андролова: По-невеж и алчен за празно внимание президент никога не сме имали

По-невеж и алчен за празно внимание президент никога не сме имали!!!! Това написа във фейсбук профила си силно лявата журналистка Калина Андролова. 

След часове тя написа коментар в сайта infacto.bg със заглавие "В лодката сме всички, глупако!", в който аргументира неодобрението си към поведението на Румен Радев

Реклама

Да клатиш лодката, в която се намира цялата нация, при форсмажорна ситуация и световна пандемия; да обясняваш, че има хаос, при въвеждане на безпрецедентни мерки за намаляване на епидемичния взрив; да нападаш кризисния щаб, който прави всичко по силите си, за да премине нацията възможно най-леко през епидемията; да насаждаш недоверие, недоволство и напрежение сред населението, когато хората и държавата се нуждаят от най-много дисциплина; да насъскваш лекарите, бизнеса и бедните хора срещу правителството в състояние на световна пандемия; да се противопоставяш на кризисните мерки от камбанарията само на военноуниформената си компетентност...

Това го може само политик с много нисък дух, с много граници в хоризонта, с много малко обич към България. Вместо да организира дарения, вместо да помогне с каквото може, вместо да подскаже на властта и да съдейства за конкретен нерешен въпрос, „безделникът от Дондуков 2“ (както го наричат във Фейсбук) предпочита да налива масло в капризните колебания на електората. Ако електоратът има поне малко здрав разум, никога няма да прости подобно осветяване на политическа незадоволеност. И през труповете на родителите ни ще мине заради незначителни политически дивиденти." Това пише Андролова.

Това е алчен за политическо внимание човек. Много малко, ама много малко интелигентност се изисква, за да разбереш, че в момент на задаваща се мащабна епидемия не можеш да си позволиш да дезорганизираш обществото, да го демотивираш, да даваш различни сигнали, да подриваш усилията на кризисния щаб, да вдигаш революции, защото именно така се интерпретират думите му в социалните мрежи, продължава тя..

Този човек наистина трябва да напусне политиката. Както и друг път съм писала, Радев няма елементарен усет за същността на политиката, той не разбира тъканта на политиката, не знае от какво тя е съставена. Радев е една неописуема грешка. Неговата политическа идентичност се изчерпва единствено с плюене на ГЕРБ и когато няма такава възможност, той изпада в мъчително за него мълчание и загуба на идентичност., заключава Андролова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама