Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/8342459 www.bgdnes.bg

Мис Силикон Боряна Миткова: Правете секс срещу стрес!


Три пъти в седмицата е напълно нормално, няма нужда от истерия заради коронавируса

Коя е тя?
Мис Силикон 2016 Боряна Миткова е един от най-атрактивните еротични модели у нас. Още през 2012 година красавицата печели титлата Мис Видин в своя роден град. Тя впечатлява с огромен бюст, като наскоро постави по 830 кубика силикон във всяка гърда. 25-годишната брюнетка разказа как прекарва деня си в условията на извънредно положение. Само за читателите на „България Днес” Боряна съветва и колко често трябва да правим секс.

Реклама

- Боряна, плаши ли те обявеното извънредно положение в следствие на пандемията от коронавирус?
- Не съм от хората, които лесно се поддават на паника. Старая се разумът да надделява в мен. Смятам, че на този етап няма все още нищо кой знае колко притеснително в нашата страна.

- Смяташ ли, че някои хора са изпаднали в излишна паника?
- Да, това е факт, който го наблюдаваме няколко дни по ред вече. Няма нужда от толкова истерия. Преживели сме много по-страшни неща, така че и това ще отмине. Също така научно доказано е, че мозъкът и мисленето ни могат да ни разболеят. Не прекалявайте с негативните мисли, това може само да ви навреди!

- Спазваш ли карантината, стоиш ли си вкъщи?
- Спазвам до колкото ми е възможно. В никакъв случай не съм се изолирала напълно от външния свят, защото не е и необходимо на този етап. Не си правя безцелни разходки, но когато имам нещо, което налага излизането ми навън, си го върша спокойно, след което отново се прибирам вкъщи.

- Как прекарваш един ден у дома?
- Като за начало започвам със сутрешното си ритуално пиене на кафе. За мен това е време, в което се разсънвам, неангажирайки съзнанието си с нищо, просто седя и му се наслаждавам. Час и половина – два по-късно започвам да си намирам различни занимания. Гледам филми, занимавам се с домашния си любимец, опитвам се да се ангажирам, за да ми минава по-бързо времето вкъщи.

- Не срещаш ли някакви проблеми, когато разхождаш кучето си по паркове и градинки?
- Кучето ми е мъничко – йоркширски териер. Всеки ден го извеждам, защото се налага и засега все още не съм имала проблеми. Все пак съм жена, не е за вярване една усмивка какви неща постига.

- Спортуваш ли у дома?
- Засега все още не, но ако продължи още дълго тази ситуация, ще ми се наложи да го правя. Защото все пак идва лято и трябва да изглеждаме добре.

Реклама

- Готвиш ли?
- В така създала се ситуация човек може да прояви необичайни интереси. Примерно аз изобщо не съм привърженик на домашното готвене, защото не го умея. Трудно е и всичко се вмирисва. Но ето, че и това ми се случи, уча се. Не искам и да си представя какви неща ще преоткрия в себе си до края карантината.

- Не е ли скучно за една млада и атрактивна дама, като теб, да прекарва по цял ден у дома?
- Повече от скучно е, още повече когато си имал доста интензивно ежедневие и изведнъж ти се наложи рязко да го промениш. Надеждата ми е, че по-бързо ще отмине този вирус и ще се върнем към нормалния си начин на живот.

- Трябва ли да се прави повече секс, когато хората са си у дома?
- Вероятно има доста хора, които ще използват свободното време за отдаване на този тип удоволствия. Твърди се, че сексът набавя в организма хормона на щастието. Така че по-добре нека ги призовем да се ангажират с правене на секс, отколкото с паникьосване и излишен стрес.

- По-колко пъти на ден?
- Защо на ден? (смее се) Да не прекаляваме. За мен е много относително и зависи от доста други фактори, като настроение, възможност, ситуация. Да кажем 3 пъти в седмицата е нормално да правиш секс.

Реклама
Реклама
Реклама