Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8354260 www.bgdnes.bg

Гери Малкоданска с тест за коронавирус

Синоптичката и мъжът й имат симптоми

Преслава също готова да се изследва за заразата 

Красивата синоптичка на Нова телевизия Гергана Малкоданска и мъжът й Алекс Ковачев си направиха тест за новия коронавирус. Семейството стига до решението, след като и двамата имали наличните симптоми за COVID-19.
"Аз и Алекс днес се изследвахме. Искам да кажа следното: изследвахме се, защото имаме симптоми, надявам се грешни. Изследвахме се, защото днес трябваше да съм на работа в телевизията. Страхът от това ТИ да си болен е нещо много по-различно от страха да заразиш други хора. Моля, първият страх да не заличава втория! Ако имате симптоми и се налага да бъдете в контакт с още хора - не подценявайте ситуацията! Да, и аз вярвам, че не съм болна, но ако съм - заразата ще остане само в моето семейство!", разкри Гери в социалните мрежи.

Трогателното и искрено съобщение не беше подминато от никого и всички почитатели и приятели й пожелаваха успех и много здраве на цялото семейство.
Къдрокоската благодари на двамата си колеги, които представят прогнозата за времето в телевизията - Никол Станкулова и Николай Василковски, които са реагирали веднага и са взели и нейните смени след една тежка седмица. "Бъди отговорен към другите!", завършва Малкоданска, чиито резултати трябва да излязат днес.
И фолкпевицата Преслава е готова да се изследва, ако прояви симптоми на заразата. Тя беше една от първите във фолкгилдията, която доброволно се отказа от участията си и се самоизолира от обществото. В свободните си минути Преси контактува с феновете си в социалните мрежи.
"Ще се изследвам за коноравирус! Още не съм си правила тест, тъй като нямам никакви симптоми, но при първото съмнение ще си направя", казва тя и разкри как преминава един неин ден у дома.
"Ставам в седем сутринта. Местя се от леглото на дивана, хапвам и от скука, но не съм се теглила на кантара", смее се певицата, която върти на ден по няколко манджи. Изпълнителката на "Пиян" успяла да омеси питка, да сготви пилешка супа и да спретне и един таратор. Междувременно с Паола хапват бисквитки и нар и гледат клиповете на "Планета", издава звездата. Покрай грижите за малката Преслава няма време и желание да се конти, разкрива самата певица. "Не виждам смисъл всеки ден да съм с прическа, особено вкъщи, а както е тръгнало, сама ще стана и маникюристка. Разбира се, че не е безопасно в момента да се ходи на маникюр", шегува се с изолацията певицата, съветвайки феновете да внимават. Фолкдивата не виси само в социалните мрежи, а чете и книги. "Снощи дочетох "Свидетел на обвинението" от Агата Кристи", признава още Преслава, но е категорична, че приспива "много щурата" Паола със съвсем различна литература.


Изпълнителката на "Лъжа е" разкри, че заради коронавируса ще се забави и премиерата на новата й песен. "Надявам се обаче скоро да я представя. Феновете много ми липсвате! Не искам повече да почивам. Но няма как, борим се със скуката, имаме ли избор?", откровена е още Преслава. Тя отрече най-новият й хит да се казва "Край на любовта".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама