Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8358944 www.bgdnes.bg

Топастроложката Йорданка Игнатова: От 12 април намалява заплахата от коронавируса

Съвпад на Марс и Нептун вещае отшумяване на заразата след 13 юни, показва карта на звездното небе

От 12 април заплахата от коронавируса ще намалее, а отшумяването на заразата ще трябва да се случи след 13 юни. Тази своя прогноза за развитието на страшната болест, която обхвана целия свят, прави топастроложката Йорданка Игнатова. Тя публикува анализа си на своята страница във фейсбук заради огромния интерес към темата от последователите й, които неведнъж са се убедили в точността на прогнозите й.
Йорданка Игнатова е изготвила хорарната карта за пика и спада на заболяването въз основа на разположението на небесните тела на 24 март. На базата на това топастроложката прави своите изводи за развитието на заразата от коронавируса.
"Преди да започне епидемията в България, споделих, че нашата страна е с възможности за ниско разпространение. Идващите от чужбина българи ще пренесат заболяването, а и българи в чужбина ще се разболеят. България ще е една от страните, която бързо ще вземе превантивни мерки за разпространение на заболяването, но отговорността на хората не е на необходимото ниво. До днес има 202 случая, което на световния фон е малко и слава богу", казва астроложката. Тя допълва, че по принцип органите на дишането се свързват с планетата Меркурий, а Нептун - с отслабване на имунната система, скрито и коварно. Черната Луна определя съпротивителните сили и невъзприемчивост към лечение, а Марс - инфекции, висока температура, възпаления и трески. Плутон е планета на масовите бедствия и смъртта. Тя е планета на крайностите. От една страна, може да предизвика тежки необратими състояния, но от друга - може да доведе и до чудодейно изцеление.
"Когато е обявено заболяването за първи път в Китай на 09.12.2019 г., в астрологичната карта преобладават кардиналните знаци. Това е свързано с бързо разпространяване на заболяването, а преобладаващият земен елемент - заболяване, свързано със симптоматика за простуди. Във въздушния елемент нямаме планети, единствено е точката Вертекс в знака на Водолея. Тя се явява като "СЕК" в картата - съдбовен момент по отношение на време. Луната е в опозиция на планетата Марс, а Слънцето е в квадратура с Нептун", обяснява Йорданка Игнатова за тези, които са наясно с науката й. Тя уточнява, че в този момента Венера е в съвпад със Сатурн и има натоварен знак Козирог. Негативността в картата е в девет точки срещу две позитивни.
"Обяснила съм и преди, но и много колеги също са обяснили появата на болестта - съдбовна по отношение на взаимоотношения, екология, отслабена имунна система и хранене. Няма да повтарям предразположенията и откъде тръгна заразата - пазара в Ухан", подчертава астроложката. Тя обяснява и как разположението на небесните тела ще влияе върху развитието на опасната зараза от коронавирус у нас, като изготвя за това хорарна карта на 24 март.
"Планетата Марс беше в съвпад с планетата Плутон - масовостта. Пикът е около този съвпад, но в астрологията нещата не се отнасят само до един аспект. А показва масовостта, която ще започне да намалява с разпада на този аспект. Ще намалява, но Меркурий е зле поставен в знака Риби и ще осъществи скоро съвпад с планетата Нептун - на 4 април 2020 г. Тогава е възможен пик за България. Меркурий ще излезе от знака Риби на 11 април. Така че хубаво е докъм 12 април да се спазва стриктно карантината. След тази дата заплахата няма да е отминала, но ще е намаляла, а индивидуалната хигиена и отговорността трябва да продължат. На 13 юни Марс ще осъществи съвпад с Нептун и след него ще трябва да очакваме да отшуми всичко", обяснява топастроложката.
Според нейната прогноза през това време ще бъде открито ефикасно лекарство, както и ваксини, които ще започнат да се прилагат експериментално. Това Йорданка Игнатова прогнозира още в края на февруари, когато в България все още не беше установен нито един заразен с коронавирус.
Йорданка Игнатова е категорична, че докато на практика започнат да се прилагат ваксини и специални медикаменти срещу коронавируса, най-важна е личната отговорност на всеки от нас - спазването на хигиена и карантина. Особено належащи са изолацията и дистанцирането от всякакви социални контакти за българите, които пристигат от страни с повишена заболеваемост.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама