Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8359001 www.bgdnes.bg

Саня Армутлиева под тревога: Страх ме е за майка и татко!

 Дъщерите й и мъжът й са в чужбина

Саня Армутлиева е силно притеснена.

Откакто в страната ни е наложено извънредно положение, къдрокосата хубавица се страхува как ще се развие животът й след коронавируса и пандемията. Най-вече Станислава се тревожи за родителите си. Като всеки човек тези дни, продуцентката се моли вирусът да стои далеч от хората, дали й живот.
Подобно на всяка достойна и благодарна дъщеря, Саня се грижи за възрастните си майка и татко. 48-годишната търсачка на таланти споделя, че родителите й са официално осиновени от нея и разчитат главно на нейните грижи.
Не само майката и бащата на Саня тормозят мислите й и крадат съня й. Армутлиева мисли за съпруга си, който е далеч от нея в момента. Многото километри често разделят музикалната шефка и съпруга й Тим, който е англичанин, но от дълго време му се налага да пътува до Берлин, където се занимава с научна дейност. Често Саня е споделяла, че живеят в постоянно пътуване, за да са заедно. Коронавирусът обаче сега ги разделя за месеци - нещо, което Станислава не може да преглътне лесно.
Двете дъщери на Армутлиева - Маргарита и Алма, също са в чужбина.
"Обикалям около килима, мисля за децата, които са заедно, но не при мен, мъжът - на трета локация, пак не при мен, мама и татко - официално осиновени от мен, душиците златни, бизнесът - на парчета, екипът - в опасност" - притеснено споделя в мрежата Саня.


Примерна гражданка, Станислава е затворена вкъщи и избягва срещи с много хора. Музикалната шефка се опитва да поддържа духа на своите изпълнители. Младите звезди, които са част от компанията на Саня, като Павел и Венци Венц, Михаела Маринова и редица други, в момента нямат участия и възможност за изяви. Само Дара е заета с участието си в "Като две капки вода". Както на всички в родния шоубизнес, все още не е ясно как младоците на Армутлиева ще осъществят бъдещите си планове. Саня е категорична само в едно - няма да се предаде и ще се бори докрай за бизнеса и изпълнителите си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама