Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8371156 www.bgdnes.bg

Божинов пита Бойко да се върне ли в България

Заради рождения ден на дъщеря си

Заразата удари и бизнеса на Николата Лозанова

Сериозни проблеми има Валери Божинов с прибирането си в България. Футболистът, който в момента е закотвен в италианския град Пескара, иска да си дойде у нас, за да празнува рожден ден на дъщеря си Никол, който е съвсем скоро. Заради пандемията от коронавурс това е много трудно.
Докато стои в Италия, Божинов скучае и за да се разнообразява, пуска живи връзки, в които участват негови приятели и фенове. Малката Никол, дъщеря му от брака с Николета Лозанова, също се включи по време на последния му лайф. Детето официално покани баща си на предстоящия си рожден ден.
„Много те обичам, миличка! Благодаря, че ме покани! Ще питам Бойко Борисов дали мога да се прибера!“, отговори Валери на Никол.
Валери, който определено се забавлява по време на онлайн връзките, се оплака, че е побелял. Той не пропусна да изкоментира и отношенията си с настоящия мъж на Николета Ники Михайлов. Божинката разкри, че двамата са в перфектни отношения поради простата причина, че няма какво да делят. Божинов спомена и сина си от Алисия Валери Божинов – младши, който усърдно върви по стъпките му във футбола.
„Надявам се някой ден да стане добър като баща си, даже и по-добър“, умили се Божинката. За финал на включването си Валери поздрави всички, които в момента са на първа линия. „Бъдете здрави, поздрави от Генерала, Императора, Божигол“, смее се футболистът, който засега остава в Италия.
Трудности заради вируса има не само Божинката, но и бившата му Николета. Освен с карантината тя има пролеми и с новата си козметична линия, която пусна само дни преди да плъзне заразата. Вследствие на нея продажбите са доста далеч от очакваното. За да посъживи малко бизнеса си, плеймейтката извади тежката артилерия.

Николета замеси всичките си известни приятелки, които я рекламират непрестанно в социалните мрежи. Николета също не е наясно ще успее ли да спретне купон за рождения ден на дъщеря си. В последните години плеймейтката организира грандиозни тържества по повод празника на малката Никол.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама