Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8371336 www.bgdnes.bg

18-а операция за българското Барби

Няма спирка за българското Барби. 18-а поред процедура по уголемяване на устните с хиалурон направи студентката в Софийския университет Андреа Иванова.
"Това се случи на 13 март, точно когато обявиха извънредното положение в страната. Няма да се отказвам от тези процедури и с нетърпение очаквам карантината да отмине и естетичните хирурзи отново да работят, за да продължа с 19-а процедура", сподели пред "България Днес" 22-годишната бургазлийка.
След като славата й достигна цял свят, блондинката дори се радва на отстъпки при медиците, които посещава. Така за последната процедура вместо обявените 400 лева Андреа платила 315.
"Абсолютно безвредно е и няма опасност от заразяване с коронавирус. Единствената разлика е, че медицинските лица бяха с маски последния път. Сега се мажа с едни кремчета, за да не се напукват устните от студеното време", обясни още атрактивната студентка по "Немска педагогика", която тази година трябва да се дипломира.


Андреа не се страхува от разпространението на коварното заболяване и не носи нито предпазна маска, нито ръкавици. Въпреки това спазва стриктно забраните за разходки навън и излиза единствено до аптеката, хранителния магазин и близкия офис на фирма за пратки.
"Притеснявам се по-скоро за баба и дядо, отколкото за мен. Не общувам с много хора освен по социалните мрежи и съм се изолирала", разказа още българското Барби, чиято постигната цел да бъде българката с най-големите устни й спечели медийни публикации и покани за интервю в десетки държави по целия свят.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама