Реклама
https://www.bgdnes.bg/covid-19/article/8376405 www.bgdnes.bg

Индиец под карантина избяга гол на улицата и впи зъби в заспала баба

Мъж, който бил принуден да остане под карантина в дома си заради заплахата от коронавирус, разкъса дрехите си и се хвърли на улицата гол, преди да ухапе спяща възрастна жена до смърт, съобщава "Дейли Стар".

Мъжът с име Маникандан, е долетял в Индия от Шри Ланка, когато било разпоредено от властите той и семейството му да не напускат дома си в продължение на 14 дни.

Реклама

Според съобщения в индийската преса, след седмица на самоизолация, 35-годишният мъж започнал да разкъсва дрехите си, преди да нахлуе на улицата в щата Тамил Наду.

Твърди се, че след това започнал да тича по близките улици, където забелязал възрастна жена, която спи навън пред собствения си дом. Тогава мъжът се втурнал към нея и впил зъби във врата ѝ. Жената се събудила и се разкрещяла, като хвърлила голия си нападател в луд бяг, допълва Канал 3.

Роднините жената я откарали в болница в петък, но тя трагично се влошила, докато получавала медицинска помощ и починала.

В крайна сметка нападателят бил хванат от разгневената тълпа, която го предала на полицията.

В изявление полицията казва: „Обвиняемият е имал психично заболяване, заради които се е лекувал в Мадурай още през 2010 г."

Според семейството на мъжа, откакто Маникандан се завърнал от Шри Ланка, той бил стресиран заради загубите, които бизнесът му претърпял там и психичното му здраве се влошило".

Срещу Маникандан е заведено дело за убийство.

Междувременно министър-председателят на Индия Нарендра Моди постави страната под ограничения със строга заплаха да накаже всеки, който не се изолира. Премиерът заяви, че вчера блокирането ще продължи 21 дни с налагане на ограничения за движението на хората.

В телевизионно обръщение той каза: "Ще има пълна забрана за излизане от домовете ви".

Реклама
Реклама
Реклама