Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8379243 www.bgdnes.bg

Щерката на Радев с маска тъжи за театъра

Дарина е изолирана вкъщи, репетира самичка 

Оборудвана с маска на лицто, Дарина Радева, дъщерята на главнокомандващия Румен Радев, тъжи за театъра докато се е самоизолирала у дома, видя "България днес"!


Красавицата, която в момента е на дистанционно обучение, както останалите ученици от страната, трудно преживява временната раздяла с театралната сцена.

Реклама


Дарина е част от училищната трупа "Ла Страпонтен" в столичното 35-о училище, където тя учи. Заради извънредните мерки, трупата също е разпусната, а на Дарина й се налага да репетира ролите си у дома. Дъщерята на Радев сподели кадри в социалните мрежи, на които е с маска и показа снимка на една от героините й, която също е с маска и написа. "Помощ! Персонажът ми избяга от ролята и сега е в истинския живот".


Девойката е в самоизолация с по-малкия си брат и майка си Гинка Кесякова в столичния квартал "Редута". Самата Дарина е пленена от седмото изкуство от малка и раздялата й с театъра е тежка, но въпреки това дъщерята на президента не престава да репетира ролите си.

Представленията с нейно участие са няколко и то успешни. Именно с тях, миналата година Дарина отиде на турне из Европа. Театърът напълно е завладял живота на момичето, като в голяма част от свободното си време след училище, Дарина се отдава на репетиции, а през лятото обикаля страната и чужбина, за да представя пиесите със съучениците си.


През миналата година, талантливите младежи станаха част от международния театрален фестивал "Варненско лято", както и във франкофонския фестивал "Солей" в Созопол. Артистите представят успешно пиесата "Двайсет минути с ангела" и френския спектакъл "Златната маска".


Страстта на дъщерята на президента към седмото изкуство е толкова голяма, че тя увлича и родителите си по нея. Преди две години, Дарина заведе баща си Румен Радев на постановката "Кралят Елен" където и двамата се насладиха на играта на младите й колеги.

Реклама
Реклама
Реклама