Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8382058 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Лиана нарушава карантината

Дениз Йозджан отиде на фризьор след прибирането си от Банско 

Тийнейджърството не прощава на никого! Фолкпевицата Лиана се бори с дръзкия характер на дъщеря си Дениз. Скандалната девойка беше в Банско в разгара на кризата със заразените с коронавирус в курортното градче.
Дениз успя да си тръгне от курорта само няколко часа преди да го затворят. По нареждане на щаба тя би трябвало да спазва карантина, да не излиза никъде и да не комуникира с никого в продължение на две седмици.
Уви, 17-годишното момиче не е на същото мнение. Дениз щъка из София, без да й мигне окото. Дъщерята на Лиана от връзката й с турчина Махмуд Йозджан не издържа без обичайните си глезотии.
Брюнетката отиде на фризьор и маникюр по време на 14-дневната си карантина. Дениз дори не се поколеба да се похвали с новата си визия в социалните мрежи, където е изключително активна.


Палавата тийнейджърка обикновено не излиза от дискотеката на Константин, с когото са роднини. Дениз често обикаля тузарски ресторанти, а след обилна вечеря забива в нощното заведение. Въпреки че е непълнолетна, дъщерята на известната певица не се спира. Дениз изглежда много по-голяма от крехките 17 години. Тя залага на тежък грим и провокативни пози в инстаграм. Около нея често се завъртат мачовци, но до момента единствената връзка, която Дениз разкрива, е с малкия син на Тони Стораро Емрах. Не е ясно дали скандалното момиче ходи на училище, или е преминала на частна форма на обучение. Едно е сигурно - Дениз прави каквото си реши.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама