Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8382331 www.bgdnes.bg

Венци Венц заживя с новата

Рапърът сглобява мебели с настоящата си половинка

От скука или любов Венци Венц се нанесе при новото си гадже. Скандалният рапър се реши на сериозна крачка в личния си живот.
Венци, който отдавна е заявил, че не е моногамен, заживя с последното си гадже. Изкусителната танцьорка Деа Ангелова явно до такава степен е замаяла главата на татуирания певец, че той е забравил полигамията си.
Двойката се издаде по време на едно от живите включвания на Венци в инстаграм. На него ясно се вижда общото жилище на двамата и как Деа сглобява новите им столове. Блондинката и Венци обиколиха няколко европейски града през изминалата година, а връзката си разкриха по време на сватба в Монако.
Венци Венц, който има дъщеря от асистентката си Мел, така и не заживя с тях. След като Агуая се роди, рапърът често преспива в апартамента на майката, но това не продължи дълго. Сега Венци гледа често детето и не пропуска да сподели с феновете си всеки момент, който прекарва с Агуая.


Певецът се познава с Деа отдавна, а любовта им пламва на много по-късен етап. Венци не коментира личните си отношения, въпреки че е изключително активен в социалните мрежи. Венци само загатва за нещата, които се случват в личния му живот.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама