Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8383308 www.bgdnes.bg

Холмар Ейолфсон: Бъдещото ми е свързано с "Левски"

Защитникът на "Левски" Холмар Ейолфсон е пърият участник в новата рубрика на клуба. Исландецът "отвори" дома си за феновете на "сините" чрез видео, което сам направи. Той показа къщата в родината си и своете семейство. Оказа се, че фамилията скоро се е нанесла там и тя не е довършена. Затова се оказа, че не може да покаже и някой свой любим предмет. Сподели, че става дума за футболни обувки, които са в апартамента в София. Бранителят отговори и на няколко въпроса на привържениците. Ето какво сподели той.

- Кой е любимият ти клуб и играч в света?

- Моят любим отбор, когато бях по-млад, бе "Ливърпул", и да, все още е. Обичах много да гледам Стивън Джерард.

Реклама

- Готов ли си да вдигнеш трофей с отбора на нашите сърца "Левски"?

- Разбира се, че съм готов да вдигна трофей с "Левски". Чакам този момент отдавна. Бяхме близо до това веднъж. Надявам се в края на този сезон да успеем да прибавим трофей в нашата витрина.

- Кое е любимито ти първенство?

- Това е английската Висша лига. Хората в Исландия я гледат много. Харесвам физиката в играта, начинът по който реферите правят мачовете да текат леко. Да, това е едно много добро първенство.

- Каква музика харесваш?

- Зависи от ситуацията. В момента слушам най-много новият албум на Wekeend. Ако харесвате този тип музика - чуйте го!

- Какво хоби имаш в свободното ти време?

- Нищо специфично. Особено, когато имаш две малки деца, нямаш много време ... Чета книги, гледам Нетфликс или нещо да убия времето.

- Кой е любимият ти момент откакто си в клуба и как би сравнил българския и исландския футбол?

- Любимият ми момент в "Левски", бе когато отстранихме ЦСКА-София на полуфиналите за Купата на България. Това беше страхотен момент за всички нас в отбора. За жалост след това не успяхме да вземем трофея ... Но все пак, беше страхотен момент. И да сравня българския и исландския футбол ... Беше отдавна, когато играх в Исландия. Но от това, което виждам, исландският футбол е малко повече физически, но се търси и техниката. И може би е малко по-тактически. Българският е по-качествен от страна на техниката.

Реклама

- Развълнува ли се преди мача си срещу Аржентина на Лео Меси на световното през 2018 г.?

- Разбира се! За мен той е най-добрият футболист, който аз съм наблюдавал на живо. Да! Това беше велик момент за всеки замесен в този мач. Да бъдеш част от националния отбор е чест. Всяко малко момче мечтае за това. Беше невероятно!

- Коя е любмата ти песен на "сините" фенове и можеш ли да я изпееш?

- Не, не мога да я изпея ... Но моята любима песен е ... Не мога да я изпея. Съжалявам. Но има нещо такова "... за "Левски София" . Има и нещо преди това. Но да, това е любимата ми песен! (б.а "Сърце, душа за "Левски София")

- Свързано ли е бъдещето на Холмар с "Левски"?

- Да! Аз имам договор до лятото на 2021 година и не виждам нещо, което да промени това!

Следващият участник в рубриката ще е халфът Симеон Славчев. Той бе предизвикан от съотборника си.

Реклама
Реклама
Реклама