Реклама
https://www.bgdnes.bg/covid-19/article/8385511 www.bgdnes.bg

Райна проговори френски под карантина

Френски проговори фолкпевицата Райна. И то само за няколко дни.
Изпълнителката си е наложила доброволна карантина в родния си град Сандански и използва безкрайното свободно време, за да прави неща, които с години е отлагала.
Така с настъпването на коронавируса у нас Райна заляга над учебниците и вече може да се похвали, че говори езика на Виктор Юго. А дали ще има песен на френски след края на пандемията, предстои да разберем, защото изпълнителата засега отказва да разкрие.
Спазвайки разпоредбите на правителството, Райна стои вкъщи, но е много по-привилегирована, отколкото голяма част от българите. Фолкпевицата има двор към дома си, в който се разхожда и си прави слънчеви бани, когато времето го позволява.
Македонското девойче почти е на финала на култовата творба на Габриел Гарсия Маркес Ц "Любов по време на холера" и в следващите дни си е обещала да си хареса нова книга. Творбата на Маркес е една от най-популярните през последните седмици и певици и моделки се надпреварват да се похвалят, че разгръщат страниците й.
на Райна й прави нейното куче, което не се отделя от стопанката си и не помни толкова много време да са били заедно. Преди дни двамата дори отпразнуваха неговия рожден ден, като партито отново беше в домашни условия. Изпълнителката му пожела здраве и още много рождени дни, на които двамата да се забавляват.
Откакто Райна се раздели с последното си гадже, се радва единствено на милувките на четириногото, тъй като няма нов мъж в живота си. За последно Райна мачкаше чаршафите с ММА боеца Валери Тюлеков. "Никога не съм искала да бъда обсъждана с мъжете в живота ми и винаги съм се стремила да пазя личното си пространство, но при популярните личности, това е непостижима цел. Ако няма мъж до теб медиите ти го "намират", ако го има пък ще четеш безумни сценарии за връзката ви", разсъждава философски Райна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама