Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8386535 www.bgdnes.bg

Поркан селяк бие съсед, кълне ченгета

Мъртвопиян мъж се направи на Рамбо - ступа съседа си, закани се на ченгетата и ги замеря с циментов капак! Екшънът се разиграл по тъмни доби в нощта срещу вторник във врачанското село Лехчево. От баталните сцени един от униформените се отървал с удар в рамото. Скандалджията си е получил заслуженото и е тикнат зад решетките.

Вечерта за 41-годишния Александър започнала на маса с отрупани питиета. Той обръщал чашка след чашка, но консумацията на домашна пърцуца отключила буйния му нрав. Той се изпокарал със съседа, а свадата прераснала в бой. Комшията не останал длъжен и също фраснал няколко тупаници във физиономията на сприхавия Александър.
Очевидци на патакламата подали сигнал в полицията, защото се страхували да не се стигне до по-сериозни последствия. На място пристигнал автопатрул, а служителите на реда заварили Александър да се олюлява от погълнатите високоградусови напитки. Той бил целия омазан в кръв от битката със съседа.
Въпреки състоянието си, порканият скандалджия продължил да се заяжда, като прехвърлил заканите си към полицаите. Започнал да сипе обиди и псувни, придружени със закани за убийство. Той не се ограничил с устните клетви, а пристъпил към действие. Със сила изкъртил циментов капак на колона от оградата и го метнал навън по посока на ченгетата и патрулката. "Ще ви убия", крещял подивелият мъж.
След това прескочил оградата на къщата и замахнал да удари единия полицай в главата. Крошето се забило в рамото на униформения. Тогава колегите му се втурнали и натръшкали на земята буйния побойник. С физическа сила успели да го омаломощят и да му щракнат белезниците.
С екип на Спешна помощ Александър е откаран до болницата в Монтана. Там медиците го прегледали и обработили раните му. След като бил превързан, биячът е изпратен да изтрезнява зад решетките. Грози го сериозно наказание за неподчинение и нанасяне на телесна повреда на полицай.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама