Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8389586 www.bgdnes.bg

Кайли Дженър ще произвежда дезинфектант за ръце за болници в Калифорния

Брандът "Кайли Скин" на риалити звездата и млада милиардерка Кайли Дженър ще започне производство на дезинфектанти за ръце с цел подпомагане на болници в Калифорния в борбата срещу коронавируса, съобщи Контакмюзик, предава БТА.

Звездата от шоуто "Животът на Кардашиян" и майка й Крис Дженър ще разпространяват антибактериалните гелове, недостигът от които е осезаем на фона на глобалната здравна криза, чрез козметичната компания и инвеститор в бранда "Кайли Скин", "Коти".

Реклама

Дезинфектантите за ръце ще бъдат придружени от специално посвещение към получателите, работещи на първа линия в борбата срещу коронавируса.

Представител на "Кайли Скин" потвърждава, че дезинфектантите за ръце ще се произвеждат във фабрики на "Коти" и няма да повлияят върху производството на продукти на бранда.

Двадесет и две годишната Кайли Дженър, която спазва препоръките за социално дистанциране, прави всичко възможно, да за подпомогне засегнатите от коронавируса. Наскоро риалити звезда дари 1 милион долара за закупуване на лична предпазна екипировка за медиците, които се борят на първа линия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама