Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8392165 www.bgdnes.bg

Наша стриптийзьорка пребива попзвезда

Българка е обвинена в домашно насилие над американската поп звезда Арън Картър, брат на един от членовете на звездната група "Бекстрийт Бойс". Мелани Мартин, която е любовница на Картър, е била арестувана и след денонощие освободена срещу 50 000 долара гаранция, съобщава сайтът Heavy.

Полицията е започнала разследване срещу силиконката, след като Картър подал сигнал, че тя го нападнала към 23 часа в дома му в Ланкастър, окръг Лос Анджелис.
Американските медии представят Мелани Мартин като инстаграм модел с над 167 000 последователи. В събота вечерта, тя и Картър се скарали. Двамата си разменили обиди, след което разправията ескалирала и се стигнало до ръкопашна схватка.
Когато шерифите пристигнали в дома на певеца, те видели драскотини по него, които заподозрели, че са причининени от българката. Арън твърди, че по време на физическа разправа с него, Мелани го е одрала с ноктите си по ръката и показва раните си на разследавщите. Те правят снимки на пораженията върху тялото на певеца, които прилагат като доказателство към разследването.
Мелани е закарана в ареста и обвинена в домашно насилие. След денонощие зад решетките е пусната на свобода срещу 50 000 долара гаранция.
Пред ченгетата Арън разказал, че Мелани го информирала, че е бременна точно преди да стигнат до спора, довел до задържането й. Той мислел, че тя го е излъгала, като целта й била да продължат връзката си, в която имало и други конфликти, събощават американските сайтове. Седмица преди скандала, завършил с ареста на еротичната танцьорка, Мелани и певецът отново се карали. Той я обвинил, че предлага свои голи снимки на възрастни мъже и че го използва заради парите му.
Любовната авантюра на Арън с Мелани започна в началото на тази година, когато той заряза жена си и бебето им заради силиконката. Тогава певецът, рапър, продуцент и танцьор сам обяви връзката им в социалните мрежи.
Арън се похвали и с първата целувка, като каза, че била доста сладка. Той дори си пусна и снимка от прелюдията към нея. Във видео, където певецът шофира в пустинята, а Мелани до него кокетничи, Картър пояснява, че не знае дали тя го обича или не, но го е събудила от дрямката и той не е имал нищо против.
Феновете му били недоволни от новата му връзка и открито критикували блондинката. Те я обвинили, че говори с акцент, а тя им отговарила, че е с български произход и няма как да е без акцент. Най-много критики получила за това, че цялата била в силикон, а Мелани им отговорила и че има много естествени неща, припомня вестник "BG-voice".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама