Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/8396254 www.bgdnes.bg

Маце слага сутиен на задника

Надутите като любеници бузки увисват и я шляпат по краката

Сутиен на провисналия от операции мегазадник слага Стар Делгидис, след като надутите й до пръсване задни части „увяхват“ и започват да я шляпат по бедрата.
Лакомията за дупара като на Ким Кардашиян водят 33-годишната британка в клиника в Истанбул, разказва „Мирър“. Тя вече е тунинговала циците, носа и устните, променила е формата на челюстта и челото, повдигнала си е веждите и си е намалила зърната, но остава финалният завършек – гигадупето. Бомбастичните й искания за телесни корекции шокират докторите. Тя настоява да получи двойно по-голямо дупе от това, което й препоръчват хирурзите. Обяснява им, че е надебелява с 25 кг, за да могат докторите да изсмучат достатъчно мазнини от тялото й, за да напълнят седалището до желания размер и не иска всичките й усилия да отиват напразно. След непоколебимото й настояване хирурзите прибират 15-те хиляди паунда и й правят задника, за който мечтае.
Отначало всичко е добре, Стар е на върха на щастието. Но в един момент гравитацията и телесните процеси си казват думата. Тялото разгражда част от мазнините и бузките й увисват. Това е не само поразително грозно, но й пречи и да ходи нормално, тъй като дупето й буквално се вее и шляпа в бедрата й. „Изглеждам така, сякаш нося памперс. Трябва да нося по два чифта гамаши да ми държат имплантите, но и това не помага“, жали се мацето, което е принудено да търпи и болки. Още по-кофти й е, че хората непрекъснато я зяпат, а във фитнеса на всички трябва да обяснява какво й се е случило и защо изглежда така.
Сега Стар очаква коригираща операция във Великобритания, при която трябва да бъдат премахнати висящите телеса. След това мацето се отправя към Колумбия за нова операция за уголемяване и оформане на задните части.

За още снимков материал разгледайте инстаграм профила на Стар:

https://www.instagram.com/star_maire_delguidice/

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама