Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8402455 www.bgdnes.bg

Екстра Нина в капан

Певицата не може да мръдне от Турция, бизнесът й фалира, страхува се за майка си

В капан в Турция е ретро фолкзвездата Екстра Нина.
Блондинката, която от години живее в южната ни съседка и развива успешен бизнес в сферата на ресторантьорството, е силно притеснена както за бизнеса си, така и за близките й хора в родината.
Певицата, която все още е сред редиците на музикалния гигант в лекия жанр „Пайнер“, от края на миналата година върти ресторант в Инстанбул. Заведението се намира в четиризвезден хотел на пъпа на града, в близост до добре познатата Синя джамия. Заведението тъкмо потръгнало добре, когато заради коронавируса е затворено. По тази причина бизнесът на Екстра Нина в момента затъва, а тя не знае дали въобще ще успее да го поднови.
Загубата на пари съвсем не е единственото, което тревожи певицата. Тя е силно притеснена за майка си, която е във Варна.
„В капан съм! Не бих искала да пътувам до Варна и да мога, за да не пренеса нещо, за което не знам, на майка ми. Имам и някакви съмнения, че съм изкарала през зимата заразата, без да знам, че е коронавирус“ - разказва певицата пред приятели.


За да разведри настроението си, Екстра Нина е боядисала и обзавела стаята си в розово. Кукленският цвят помага на изпълнителката да подреди мислите си и да разкара негативните от съзнанието си.
Певицата, която от години работи предимно по фолклорни песни и пее на българите по цял свят, в момента няма мъж до себе си, издават нейни близки. Клюките я свързваха с много по-младия от нея певец Адил, с когото Екстра Нина има дуетни песни. Самата изпълнителка сподели преди време, че е влюбена в над 20 години по-млад мъж от нея. Дали това е бил точно Адил, така и не става ясно. Сигурното е, че към днешна дата блондинката живее сама в Истанбул.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама