Реклама
https://www.bgdnes.bg/covid-19/article/8411092 www.bgdnes.bg

Нина Добрев: Нямам тоалетна хартия

Актрисата с български корени Нина Добрев остана без тоалетна хартия!
Тя сподели видео от супермаркет, чиито рафтове с хартия са празни, а тя няма откъде да си вземе от така нужната хартия. За бързия си пазар, тя е облякла розов спортен екип и носи задължителната маска. След като не успява да си набави хартия, тя взима голям пакет храна за кучето си. Нина е обиколила три магазина и навсякъде рафтовете били абсолютно празни, въпреки указанието, че може да се купува само по един пакет.
Добрев е в изолация в дома си в САЩ и е далеч от семейството си, което е в самоизолация в България. Тя е сама заедно с кучето си, а времето прекарва в гледане на филми и спане. Сама признава, че не тренира много, въпреки че си го е дала като обещание.
Преди дни, тя дари 10 000 долара за борба с пандемията в САЩ, където взима огромен брой жертви. Парите й ше бъдат използвани за закупуването на предпазни маски за медиците.
Актрисата призова последователите си да дарят по 1 маска на лекарите.
"Ако всички мои последователи купят 1 маска, то те ще помогнат на 19 хиляди професионалисти, които рискуват живота си за нашето здраве", прикани Нина в социалните мрежи.
Само преди ден звездата призна, че нейна близка приятелка Ерика е дала положителна проба за COVID-19.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама