Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8415519 www.bgdnes.bg

Ген. Мутафйчски грейна на прическа

Фризьорът Асен Налбантов с лекота го оформи с машинката

Генерал Мутафчийски е навсякъде!
Цял ден е по телевизора, изскача от всеки колаж във Фейсбук, правят го на торти, а вече се появи и на мъжка глава.
Началникът на оперативния щаб за борба с коронавируса грейна като модерна прическа. Идеята е на фризьорът Асен Налбантов, който с лекота оформя визията на военния лекар, като изпозва за модел негова популярна снимка.
Коафьорът признава, че няма фигура, която да не може да оформи с машинката си и затова не е изпитвал трудности с Мутафчийски. В социалните мрежи той гордо показа творението си, което не само забавлява, но има и социално послание.


"Сутрин ставаме, вечер лягаме с генерала. Всички фризьори сме съпричастни с това, което се случва в страната. Според статистиката салоните у нас са над 50 000. Много от нашите колеги затвориха. Това е нашият доход, това е нашият хляб. Не ни забравяйте, не забравяйте хората, които правят света по-красив", призова Налбантов от работното си място, в което е позволено да влиза само един клиент. Самият Налбантов признава, че заради ситуацията с коронавируса ще трябва да намали персонала си, тъй като няма работа. И призова държавата също така да не забравя гримьорите и маникюристите, които също са от разкрасителния бранш.
Момчето, което се оказва с генерала на тила си, приема цялата ситуация с чувство за хумор. Образът на Мутафчийски ясно ще се вижда през следващите 7 дни, а след това израсналата коса ще започне да скрива най-популярния мъж в държавата.
Асен Налбантов е второ поколение фризьор и от малък е запознат с тънкостите на професията. Преди 20 години завършва курс и стартира кариерата си шеметно. Следват фестивали и конкурси. Печели 11 поредни години първо място в различни дисциплини на наши и чужди подиуми. Той е участник в шоуто "България търси талант" и е един от любимците на фризьорите в България.


"Почти целия ми съзнателен живот прекарах в учене на това изкуство. Както съм казвал вече много пъти, баща ми бе човекът, който запали интереса ми и ме научи да правя всичко правилно. Няма по-хубаво нещо в този занаят от доволните хора, които са получили точно това, за което са дошли и си тръгват истински усмихнати, с прекрасно настроение за дни наред, което топли всички около тях", заявява положително Налбантов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама