Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/8416564 www.bgdnes.bg

Избави се от досадния шум в ушите и глухотата advertorial icon

Английски учени доказаха, че само след 4 седмици е възможна ефективна регенерация на слуха, а яснотата му нараства 10-кратно. От медицинския доклад се разбира, че след дългогодишни проучвания и изследвания е патентован биоактивен метод за възстановяване на слуховата способност. Благодарение на тази формула се предоставя възможността да се премахне шумът и пищенето в ушите на 90%, подобрява се чуването на високите тонове на 95%, премахва се чувството на запушен ушен канал и се подобрява комфортът на чуване на 100%.

ВЪЗСТАНОВЯВА СЛУХА

"Преди 45 години, когато започнах кариерата си, не бих повярвал, че с тази формула ще се възстановят рецепторите и слухът на пациентите ми. Опитът, натрупан през годините, ми даде възможност да вникна в същността на проблема с недочуването, шума в ушите и загубата слух. С желание да помогна на милиони недочуващи се обърнах към помощта на био нанотехнологията, която въздейства на молекулярно ниво", разказва отоларингологът - основател на новия метод.

"Няма значение от колко време имате понижен слух или шум в ушите, това може да се промени и да си възвърнате нормалния слух", заявява откривателят на формулата.

Почти 2 милиона души в цял свят потвърдиха ефективността на тази уникална формула, в това число около 17 хил. души от България.

Специалистите са впечатлени от резултатите. "Не можехме да повярваме, че без ползване на слухови апарати може да се постигне подобен ефект - споделят отолози от България. - Само качествен продукт от чисти натурални съставки може да даде бързи и трайни резултати, стимулирайки организма да реши тези проблеми по естествен път. Съвременната нанотехнология на молекулярно ниво помогна да се създаде уникалният продукт "Stenopran ultra".

НАТУРАЛНА БИОЛОГИЧНА ФОРМУЛА

Формулата на този продукт е поместена в капсула, съдържаща 14 активни съставки, които бързо и ефективно възстановяват косъмчевите рецептори (виж снимката преди/след), подобрява кръвообращението и оросяването в слуховия орган. Възстановява правилното предаване и усилване на трептенията от тъпанчевата мембрана до вътрешното ухо.

Това дава възможност да се отстрани шумът в ушите и да се възстанови слуховата способност и чуваемост. Значително добре бихте чували дори човек, който шепне на няколко метра от Вас.

"Периодът за ползване на препарата зависи от процента на загуба на слух и причината, поради която е започнало намаляване на слуха. Но препоръчвам 2 месеца ползване, за да имате пълноценен резултат", посочва Майкъл Барет.

САМО ЗА ПЪРВИТЕ 100 ДУШИ

Заради технологията за обработка на съставките цената на препарата е висока. За да е финансово достъпен специално за българските граждани, са избегнати всякакви посредници и аптеки.

Можете да направите покупката на препарата чрез телефонно обаждане до оторизирания представител за България на тел. 024738722. Само за първите обадили се 100 души има специална отстъпка - ще получат препарата вместо за 189 лв. само за 54 лв. Опаковката с 30 капсули е достатъчна за едномесечен курс на ползване. Доставянето на препарата става бързо и безплатно до Ваш адрес.

Онлайн поръчка може да направите ТУК!

МНЕНИЯ И ОТЗИВИ

"Доверих се на опита на специалистите и използвах препарата. Слухът ми се обостри и вече чувам внуците си отлично. Сега се чувствам изключително комфортно и съм радостен."

Марин Ф., 78 г., София

"В продължение на 10 години шумът в ушите направо ме подлудяваше, а с препарата той изчезна! Радвам се като малко дете."

Василка Д., 62 г., Варна

"Пищенето в ушите ми не ми даваше да заспивам и да имам пълноценен сън. Ставах изморен и без настроение. Но след като опитах капсулите "Стенопран ултра", пищенето започна да намалява постепенно, а след 2 месечно ползване изчезна напълно."

Даниел Н., 54 г., Бургас

Реклама
Реклама
Реклама