Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8418019 www.bgdnes.bg

Галин със съмнения за коронавирус

Певецът се самоизолира след пътуване до Турция

Изключително запознат и отговорен към самоизолацията е Галин. Фолкпевецът и продуцент призна, че си е лепнал нещо, след като се прибира от Турция, където прекарва няколко дни заради служебни ангажименти. 29-годишният изпълнител разкри в разговор с диджей Дамян, че е хванал нещо сериозно.
„Като се върнах, изкарах някакъв грип, не знам точно какъв. Имах висока температура, суха кашлица“, разказва Галин във видеовръзката.
Отговорният добричлия веднага се е самоизолирал и почти не излиза от вкъщи освен за най-необходими продукти. Певецът не се е тествал за коронавирус и се надява да не е бил болен от това, но за всеки случай взима всички необходими мерки.
Освен за да предпази околните, Галин се притеснява и за семейството си. Той не се вижда с родителите си, които са около 50-годишни. Галин сподели, че следи развитието на COVID-19 още от началото на годината. Певецът се подсигурява с 600 бр. от най-висококачествените маски, които раздава впоследствие на най-близките си.
Певецът е категоричен, че спазва и ще продължава да спазва всички наложени от правителството мерки. Той призна, че се опитва да си наваксва със сън, който в ежедневието му липсва. Галин разказва, че му е много трудно да смени режима и тъй като работи нощем, сега заспива изключително трудно и обикновено спи през деня и е активен вечерта.
Макар в средата на месеца да пусна ново парче, изпълнителят е готов с пореден хит, този път в дует с Диона, която продуцира.

Галин е категоричен, че няма да пусне новата песен, докато трае извънредното положение, защото то е дискотечен хит и предполага феновете да се кефят и да танцуват.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама