Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8419714 www.bgdnes.bg

Гришо: Майстор съм на бисквити с шоколад

Григор Димитров даде голямо интервю за официалния сайта на АТП. В него той говори за това как преминава ежедневието му по време на пандемията от коронавирус.

"В САЩ съм - сподели най-добрият ни тенисист. - В общи линии дните протичат по един и същ начин, но съм в много добро разположение на духа, честно казано. Човек трябва леко да се пренастрои, но мисля, че е добре да можеш да разпуснеш, да си пуснеш брада или да правиш нещо друго."

Реклама

Той смята, че ранното ставане и миенето на ръце възможно най-често са най-важни в тази ситуация.

"Луд фанатик съм, когато става дума за пране - разкри Димитров. - Пера си дрехите два пъти дневно. Да поддържаш добрата си физическа форма всеки ден е ключово. Винаги можеш да намериш начин да правиш упражнения, дори вкъщи. Много съм добър в правенето на бисквити с парченца шоколад. Общувам много със семейството и приятелите в последно време. При жертвите, които правим като спортисти, понякога е трудно да си най-добрият приятел, който би искал да бъдеш за любимите си хора. Навсякъде имам хвърчащи листчета в случай, че в главата ми се роди някоя идея или мисъл, на която искам да обърна повече внимание по-късно с агентите ми или с моето семейството."

Той потвърди, че ще започне започвам курс в Harvard Business School след няколко седмици. Нещо, което преди време направи бившата му половинка Мария Шарапова.

"Това е нещо, което винаги съм искал да направя - каза Гришо. - Обичах да съм в училище, но не съм имал шанса да почувствам това в степента, в която съм искал. Сега имам нужното време да направя нещо ново и различно."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама