Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8421084 www.bgdnes.bg

Тошко Тодоров, изпълнител на ретро хита: Радка Пиратка не излиза навън!

Икона от Йерусалим пази чалга легендата

"Радка Пиратка си стои вкъщи и не излиза навън. Точно както са препоръките на щаба".
Това с усмивка заявява изълнителят на легендарната песен Тошко Тодоров.

Шегата е, че в парчето се пее: "Излезе Радка малка пиратка и се провикна на микрофона: "Оп-са, Оп-са", а ген. Венцислав Мутафчийски е категорично против безцелното напускане на домовете.

Реклама


Тодоров също вече от близо месец е в изолация, тъй като заведението във Велико Търново, в което имаше изяви, е затворено. В тези трудни времена той се осланя на силната си вяра в Бог и разсъждава как злините са ни се стоварили върху главите. "Изходът от кризата не е хората да са тревожни и уплашени от смъртта. Библията казва, че трябва да се благославяме един друг, за да можем да живеем в любов", споделя чалга легендата от 90-те години на миналия век.


Тошко е взел мерки, за да се предпази от коронавируса. Вкъщи той има голям дървен кръст с разпнатия Христос, който е донесен от Йерусалим от негов приятел. И се моли на на Божия символ, когато търси успокоение на душата си. "Бог да пази всички хора и техните близки", заявава Тодоров.


Преди време изпълнителят на "Радка Пиратка" имаше финансови трудности, но след много работа и дициплина успя да си стъпи на краката. Сегашната ситуация без работа може отново да му причини главоболия.


"90-те години на миналия век бяха хубави времена, защото се работеше всяка вечер. Купонджийски времена. Имаше завъртане на пари по джобовете на хората и нещата бяха тръгнали на оправяне. Но тарикатите решиха да ги развалят и всичко тръгна надолу. Затова и никога няма да се оправим в България. Започна да се вижда светлина и всичко се срина", заяви преди време Тодоров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама