Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8421201 www.bgdnes.bg

Заразно добро: Диляна Попопа готви за бедни

Красавицата помага на най-ощетените в смутни времена. Моделката бели картофи с предпазни дрехи, Николаос Цитиридис й помага 

Запретнала ръкави, препасала престилкa, с предпазни ръкавици, калцуни и шапка, топмоделката и актриса Диляна Попова помага безвъзмездно за приготвянето на храна за бедни хора, видя "България днес".

Реклама


Диляна се включва в мисията да помага на бедните, без да иска нищо в замяна, като се отдава на всички дейности в кухнята като готвач и помощен персонал.


Красавицата е част от кампания на голяма верига хранителни магазини, която всяка седмица приготвя 140 топли обяда за най-уязвимите групи българи.


"Включвам се от чисто егоистични подбуди. Когато правиш нещо за някого, ти самият се чувстваш по-щастлив", коментира лаконично моделката.


Работният й ден в кухнята стартира рано сутринта, а преди да започне да готви, Диляна се дезинфекцира основно, облича предпазни облекла, шапка, ръкавици и калцуни и влиза напълно преобразена за работа.

Актрисата попива съвети от главните готвачи във веригата, като внимателно слуша наставленията им за приготвяне на ястията.
В помощ на бедните освен моделката с пленителни сини очи, се включи и комикът и водещ Николаос Цитиридис, с който дългият и уморителен ден в кухнята преминава леко в завладяващи шеги и много смях.

Реклама


Актрисата и водещият цял ден правят заготовки за порциите обяд, белят картофи и си разказват смешки, докато помагат отговорно на персонала в ресторанта.


След като приключат работния ден, Николаос и Диляна хващат парцалите и метлите и почистват работните си места, за да ги подготвят за работата на следващия ден. Въпреки умората и трудоемката работа, Попова е удовлетворена от помощта, която дава и се връща в кухнята на другия ден.


Самата Диляна трудно си намира място докато е в самоизолация в дома си заедно със сина си Борил. В началото на извънредното положение, тя неуморно ши десетки маски с интересни принтове за хора, които не могат да си намерят предпазни средства. Всички тях ги раздаде безвъзмездно и без да търси финансови облаги.

Моделката предупреди, че ги изработва бавно, защото не е професионален шивач, а техниките ги знае от малка, когато си шие сама дрехите. Това е поредното доказателство, че Диляна не е просто красиво лице от корицата на модни списания, а дава сърце и душа в помощ на по-беззащитните хора. Браво!

Реклама
Реклама
Реклама