Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8421638 www.bgdnes.bg

Голата Белен радва комшии

Аржентинският модел Белен Родригес радва целия квартал с перфектните си прелести. Бившето гадже на футболиста Марко Бориело и муза за още много играчи в Серия "А" кара изолация в тежко засегната от коронавирус Италия.

В последните дни Белен използва хубавото време за слънчеви бани на терасата. Моделът остава без почти никакви дрехи по тялото си за да придобие равномерен тен, което е повече от добра новина за нейните съседи. Голяма част от комшиите имат прекрасен изглед към балкона на хубавицата и това прави карантината им далеч по-приятна. Някои с часове се наслаждават на тялото на Родригес. Красавицата е изолирана заедно със съпруга си - танцьорът Стефано де Мартино. Двамата продължават да са заедно, въпреки че наскоро имаше слухове за предстоящ развод помежду им. Стефано разказа пред местни медии как изкарват карантината и не пропусна да се похвали със страхотната си половинка.

Реклама

На въпроса къде е Белен, танцьорът отговаря: "Прави слънчева баня на балкона за радост на целия квартал". След малко Стефано бързо отскача до терасата и документира със снимка препичащата си половинка.

"Бих искал да ви покажа и лицата на целия квартал", казва през смях съпругът на аржентинския модел.

Родригес и Стефано се ожениха през 2013 г. и имат малко момченце Сантяго. Преди години красавицата имаше бурна връзка с бившия италиански национал Бориело и двамата бяха любима двойка на медиите. Малко след раздялата им в интернет се появи домашно порно с участието на Белен, в което тя е с неизвестен мъж. Говори се, че аржентинката е имала още не една и две афери с други италиански футболисти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама