Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8423260 www.bgdnes.bg

Слави Трифонов към Краси и Годжи: Угоихте се, бе!

Дългия реже заплати на дебели хора в екипа си, дава месец отсрочка и да спрат да пушат

„Угоихте се, бе! Спрете с яденето! Ще почна да режа заплати на дебелите хора в екипа си, давам месец отсрочка и да спрат да пушат. Може ли така, млади хора? Ето, Краси, ти трябва да спреш да ядеш толкова, човек. Мен ме е грижа за твоето здраве.“

Реклама


С тези думи най-добрият водещ в ефира Слави Трифонов се обърна към екипа си на една от постоянните им вътрешни планьорки. Факт е, че откакто са в положение на карантина, хората на Дългия масово са напълнели. Годжи, който се беше отказал от месото и се хранеше най-вече с биопродукти под давлението на новата си жена, също е направил „весело шкембенце“, а Маестрото само на бузи е наддал.
„Аз за Иван Стоянов не говоря. Той тича, поддържа тегло и не качва, просто си е такъв. А вие много сте качили и ще има наказания, ако не се промените“, заповядал Слави.
„Аааа, на мен Слави не ми е шеф. Той е редови член в състава на телевизията. Като мен и като другите. Евгени Димитров ми е шеф. Ама я вижте в документите бе, кой се води шеф на телевизията?“, пошегува се на думите на Дългия Краси Радков. Той обясни, че вече си е правил тест за проблем с метаболизма, но той е показал, че няма здравословен проблем, а причината да напълнява е в липсата на движение и физически упражнения.
„Тия десет кила съм си ги трупнал вкъщи. Понеже жена ми готви прекрасно, като се храни синът ми, се храня и аз, т.е. постоянно. През другото време съм си на работа“, смее се още големият актьор.
„Знам, че сега в момента съм понапълнял, не спирам и да пуша. Ако се стигне до глоби, със сигурност ще спра и ще отслабна. Просто в момента съм в такъв период. И аз като Пикасо съм на периоди“, смее се още Краси Радков.
За строгостта на Слави Трифонов отдавна се носят легенди. Той често обвинява колегите си, че не се отнасят сериозно към „творческия процес“, и заради това ги наказва с глоби. Според хора от екипа на Дългия той имал дори цифрово разписание – от това как да се обличаме в ефир и дори на сбирка с екипа, така и в свободното си време.

„Трябва да ви възпитавам като малки деца. Като не става с добро, става с лошо“, къде на шега, къде на истина обяснявал Трифонов. Той имал санкции и за закъснения за работа, за фейсбук в работно време, дори за липса на хигиенни навици у екипа си, като миризми на пот и невчесани физиономии. „Слави е строг, но справедлив шеф“, обсъждат го колегите му. Рекордьори по глоби били Виктор Калев и Цветелина Грахич, които отдавна не са в екипа на Дългия. Те били наказвани поне по веднъж в седмицата. Въпреки това не го приемали драматично, обръщали го на майтап, разказват от екипа на Дългия. Санкциите често били и към сценаристите. Слави редовно си наумявал, че те пишат тъпи смешки, и кастрел от заплатата им. Че водещият е въвел строга наказателна, но и поощрителна система в предаването си, разкри преди време и бившата беквокалистка от „Ку-ку бенд“ Алекс Раева. Певицата, с която Дългия имаше продължителна любовна афера, призна, че глобите, които е отнасяла от строгия Трифонов, са я направили по-дисциплинирана. Трифонов не само че налагал железни санкции, но и щедро поощрявал всеки от екипа си, когато му даде повод за това. Той неведнъж е подарявал на хората си инструменти и лични подаръци.

Крум Савов и жена му при Слави

От седмица насам в телевизията на Слави Трифонов започна работа спортният журналист Крум Савов.

Бившият шеф на спорта в Би Ти Ви е водещ на собствен блок, а в края на седмицата към него се присъединява и красивата му жена – Мая. „Двамата с нея ще сме на екран. Който иска, да ни задава въпроси“, обърна се Крум към аудиторията на Трифонов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама