Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8425001 www.bgdnes.bg

Пуснаха Роналдиньо от затвора

Футболният магьосник Роналдиньо излезе от затвора в Парагвай. Бразилецът прекара около един месец в ареста заради опит да влезе в страната с фалшив паспорт. Заедно с него бе арестуван и брат му Азис.  
След 33 дни зад решетките световният шампион напусна затвора срещу парична гаранция в размер на 1,6 млн. долара. Той остава под домашен арест в хотел в Асунсион.  Парагвайските власти продължават разследването срещу него и брат му за евентуално пране на пари, като ще използват данните от разговори и текстови съобщения от телефоните им.

Във фалшивия паспорт на бившата звезда на "Барселона" пише, че той е натурализиран парагваец. Роналдиньо има сериозни проблеми със закона пред последните години. Миналото лято 57 негови имота бяха кофискувани, а освен това властите в родината му го глобиха с 2 млн. евро за неплатени данъци и му отнеха бразилския и испански паспорт.

В парагвайския затвор бившият футболист посрещна 40-ия си рожден ден. Роналдиньо се сприятели с останалите пандизчии и надзирателите, които се надпреварваха да си правят селфита с него. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама