Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8427520 www.bgdnes.bg

50 бона за незрящия имитатор Андриян Асенов: Изплатиха ми наградата от "България търси талант", купувам къща след кризата

Борислав РАДОСЛАВОВ

"Изплатиха ми наградата от 50 000 лв. от "България търси талант". Заделил съм ги заедно с още една част пари, събрана от мои участия след предаването. Те не се пипат. Чакам да мине кризата с коронавируса, тегля заем от банката и си купувам апартамент в "Люлин".
Това сподели пред "България Днес" Андриян Асенов - незрящият имитатор, който безапелационно грабна победата в миналогодишното издание на риалити предаването. Анди се надява мечтата му за собствен дом в столицата да се осъществи до 2-3 месеца и лятото да прекрачи прага на новото жилище.
"Помолил съм много мои близки и познати да се оглеждат и да търсят апартамент в този район на София. Вероятно ще е двустаен, около 60 кв.м. Надявам се цените да паднат заради сегашната ситуация и да бъда одобрен за банков кредит", разказа още пред вестника актьорът в студентския театър на Софийския университет "Алма Алтер".
След като извънредното положение със заразата премине, Анди ще си получи и дипломата от висшето учебно заведение, което успешно завърши в края на миналата година. Дипломният спектакъл на талантливия актьор премиерно се изигра на 27 февруари. Това е представлението "По-добре да бъдеш недоволен човек, отколкото доволна свиня" по творбите на Алеко Константинов "Разни хора, разни идеали" и "Бай Ганьо"..
ДМного ми липсва театърът. Все още нямам и партньор до себе си в живота. Явно не е толкова вярна максимата, че като забогатее един мъж жените около него веднага ще се появят. Нито пък тази, че човек се променя с парите. Всичко е постаро муУ, смее се Анди, който уплътнява времето си най-вече с настолна игра на футбол.
Актьорът излиза през два-три дни, за да отиде до работното си място в онлайн магазина на незрящите, където продължава да се труди. След обявяване на извънредното положение поръчките чувствително намалели.
"Дадоха ми медицинска маска за многократна употреба, която се пере. Дишането става много трудно в нея в топлите дни, но каквото и неудобство да създава трябва да се носи", добавя Асенов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама