Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8429249 www.bgdnes.bg

Дизайнерката на Деси Радева стана мъжка майка

Щастливият дядо е художникът Греди Асса

Един от най-известните художници у нас Греди Асса стана дядо, а с внука Алекс го дари неговата дъщеря Ина. Младата дизайнерка, която е наследила къдравите коси и заваленото „р“ на татко си, от година облича водещите на БНТ, където е главен моделиер, а едновременно с това се грижи за част от официалните тоалети на Десислава Радева.
Нейна рокля избра първата дама за посещението си при папата, а нейна брошка подари семейство Радеви на английската кралица. Преди няколко седмици Асса стана и дизайнер на годината.
„Много сме щастливи всички. В момента е карантина и няма как да изведа бебето, но ще го направя при първа възможност“, сподели щастливата майка.
Моделиерката се омъжи на плажа в Гърция преди време. Тя е възпитаничка на най-известното и старо училище за мода „Есмод Париж“. Трупа опит и вдъхновение като част от екипите на известни имена в модата като Пако Рабан, Живанши, Ели Сааб и Сидони Ларизи.
„Много исках дъщеря ми да стане архитект и дори я записах на курс в САЩ, но днес съм щастлив с нейния личен избор. Сега се чуваме постоянно с нея, тъй като не смея да идвам да виждам бебето, а много искам“, сподели щастливият дядо.


Младата майка не съжалява, че се върна у нас, въпреки че може да гради кариера на Запад, където живя цели 11 години.
Дядото също като дъщеря си с мъка гледа как повечето му студенти искат на всяка цена да се махнат от България. 66-годишният художник е бил преподавател и в музикалното училище на Слави Трифонов, Георги Милчев и Евгени Димитров в Плевен. С наученото от Асса Годжи събира ценната си колекция от картини, за която „България Днес“ вече ви разказа.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама