Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8431386 www.bgdnes.bg

Троен сблъсък за оцеляване в Кухнята на Ада

Троен сблъсък за оцеляване в Кухнята на Ада ще видят зрителите в Hell’s Kitchen България тази вечер от 21 ч. по Нова. Опитната Недялка, суровият Лука и момичето на татко - Михаела, ще се изправят един срещу друг в ожесточена схватка, за да извоюват оставането си в шоуто. На дамите, освен битката за надмощие, ще им се наложи да доказват и кой има повече място в кухнята – младите или лелките – спор между червените от началото на състезанието. Поколенията отново ще спорят с ярост и лагерите ще са повече от враждуващи помежду си, но как ли ще приключи лютата битка накрая предстои да разберем. Лука ще трябва да се пребори с момичета не само в спора кой е по-добър готвач, ами и да добави тежест във вечната дилема - имат ли място жените в професионалната кухня или това е запазена територия само за мъже. 

Кулинарният дуел между Лука, Михаела и Недялка ще е нетрадиционен – на пръв поглед предизвикателствата ще са лесно изпълними, но на втори прочит ще се иска доста находчивост, бърза реакция и истински майсторлък. Заешки маратон ще провери физическата им издръжливост, но ще тества и наблюдателността на тримата номинирани, а те ще се раздадат докрай. Наред с това ще се окаже, че всички техники и хитрини са позволени. Дали това ще е достатъчно за победа? На финала готварският тест ще определи изхода от тройната схватка, а ние ще разберем кой от тримата топ готвачи ще преодолее най-тежкия си кошмар в кухнята.

Тройната схватка за оцеляване ще е белязана от драматични ситуации и неочаквани обрати. Дамите ще се хванат за косите и ще претоплят познати до болка женски конфликти. Поколенията ще воюват отново и надпреварата за надмощие между опитните и младите ще се опита да потопи отборния дух при червените. Изненадващо отявлените врагове Недялка и Михаела ще открият обща мисия, но дали оръжията могат да бъдат заровени? При сините - мъжкарите със силно его отново ще се спречкат и ще опънат нервите на шеф Ангелов. Специална поръчка ще внесе смут и допълнително напрежение в кухнята, докато опитите за казармен диктат ще се загубят в стремежа за стягане на мъжките редици. Кой от тримата ще успее да защити мястото си в шоуто и кой ще напусне шоуто завинаги – Михаела, Недялка или Лука ще разберем след броени часове.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама