Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8437401 www.bgdnes.bg

Шакира копира Гришо (СНИМКИ)

Латинодивата Шакира копира Григор Димитров, видя "България днес"!
Изпълнителката облече лилав спортен екип на точки, същият с който преди месеци Григор отнесе редица критики на тенис форума "Аустрелиън оупън".


Колумбийката спазва карантината и е в дома си с футболиста Жерар Пике и децата им и за да бъде във форма за игри, тя е облечена с екстравагантния екип на спортния гигант "Найк", който е разнообразен с жълти точки. Къдрокосата певица е заснета от сина си да седи на пода, с милата снимка без грим качи в мрежата и написа: "Когато синът ми Саша иска да е фотограф". Екипът на Шакира е светлосин, докато на Григор е тъмно лилав.


Преди месеци, когато се появи на тенис турнира в Сидни, Гришо бе осмян и дори подиграван, че избира екип, който прилича на пижама, но той не се засегна от коментарите и дори реши да отговори на критиките относно модния му вкус. "Общо взето нямам против да нося каквото и да е. Мисля, че екипът е готин. Всъщност го обичам. Обичам цветове... Обичам да експериментирам, а когато съм на корта, не мисля особено много за екипа. Въпреки това е приятно да се чувстваш удобно. Имам късмета "Найк" да зачитат мнението ми", коментира Григор и сподели редица снимки с екипа в профилите си в мрежата.
Със странния избор на облекло тогава, българинът дори изненадавал семейството му, които не очаквали да облече целият екип.
Въпреки че модните критици не одобриха вкуса за облекло на Гришо на корта през януари, има един човек, който е подкрепил избора на цветен и шарен екип. И това е тенис легендата и бившия номер 1 Андре Агаси, който е важна част от щаба му. "Андре беше много щастлив от решението ми. Беше впечатлен и ми каза "Уау!", продължи българинът. И допълни: "Обичам да бъда различен, когато става дума за обличане, а и за много други неща. Смятам, че екипът е забавен. Не искам да съм скучен и изтъркан".
От както е на световната сцена, Гришо е зорко следен освен за постиженията си на корта и за начина си на обличане. През годините, именно екстравагантния му и изненадващ избор на дрехи го нареди сред любимците на редица модни беандове и дизайнера. Гришо стана любимец и на най-влиятелната жена в света на модата главната редакторка на модната библия "Вог" Ана Уинтър. Българинът е забелязван и на първи ред и на дефилетата на легендата в мъжката мода Том Форд, хванат под ръка с Уинтър.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама